Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Zuid-Afrika

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika is het ideale land dat zich leent voor een spectaculaire roadtrip. De absolute favoriet van menig reiziger. Kaapstad de kleurrijke, zonnige en adembenemende hoofdstad waar het bruist van geschiedenis en cultuur, townships en natuurparken, prachtige bloemenvelden en imponerende bergen. Flaneer tussen de pinguïns op Boulders Beach, vaar naar Robbeneiland waar Nelson Mandela heeft gevangen gezeten en struin oor de schilderachtige wijk Bo Kaap. Reis naar Kaap de Goede Hoop, het zuidelijkste puntje van het Kaapse schiereiland, daar waar de Atlantische en de Indische Oceaan samenkomen, geniet hier van duizelingwekkende kliffen en oogverblindende witte stranden.

Verder wordt Zuid-Afrika getekend door een waanzinnige natuur, dit zie je terug aan de woeste Drakensbergen, de waanzinnige kloven van de Blyde River Canyon, het regenwoud rondom Bloukansrivier, de waanzinnige uitzichten langs de Panoramaroute, de uitgestrekte wijnvelden van de Westkaap, de Kalahariwoestijn in het noorden en een oneindige hoeveelheid aan Wildlife in de vele wildparken. Aan veelzijdigheid geen gebrek.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren