3, 4 of 5 dagenvanaf € 144,00 p.p.

Schoolreis Parijs

Bezoek met een meerdaagse schoolreis Parijs en stap met de leerlingen van uw school in het bruisende hart van Europa. Parijs, de stad die jaarlijks vele miljoenen mensen trekt (waaronder ook veel leerlingen van opleidingen) is weer één van de grote trekpleisters in ons programma. Parijs met z'n vele monumenten, prachtige historische gebouwen, grote winkelstraten, vele cafés en natuurlijk de altijd aanwezige Seine (die deze stad als het ware door midden deelt) blijft altijd boeien. 

De vele toeristische bezienswaardigheden zoals de prachtige Notre Dame, de Arc de Triomphe, de Sacre Coeur, Tour Montparnasse, het Louvre, Versailles en natuurlijk de fameuze Eiffeltoren kunt u tijdens uw schoolreis in Parijs bezichtigen. Daarnaast is een boottocht over de Seine ook zeer de moeite waard. Of bekijk Parijs eens van een hele andere kant, onder de grond in het riolenstelsel van Les Égouts. 

Tot slot is een bezoek aan Disneyland® Paris ook een echte aanrader. Het park is met zijn sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes goed voor topvermaak en zal een extra dimensie meegeven aan deze schoolreis in Parijs.

Tip: Uiteraard kunt u Parijs of Disneyland® Paris ook in één dag bezichtigen, of er juist meerdere dagen voor uittrekken!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder ziet u de basisgegevens van een schoolreis naar Parijs.  

Dag 1

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 06.00 uur) vanaf uw opleiding naar Parijs, waar u aan het begin van de middag arriveert. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met de hoofdstad van Frankrijk.

Dag 2

Deze dag heeft u ter vrije besteding om de excursies en/of bezienswaardigheden van uw keuze te bezichtigen.

Dag 3

Vandaag is de laatste dag van uw schoolreis in Parijs. U vertrekt aan het begin van de middag (bijvoorbeeld om 14.00 uur) uit Parijs. Tot die tijd heeft u vrije tijd. In de loop van de avond bent u weer terug bij school.


Een treinreis naar Parijs behoort ook tot de mogelijkheden; vooral voor kleinere groepen is dit een aanrader!

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Parijs


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Parijs

Eiffeltoren

Ongetwijfeld het beroemdste bouwwerk van Parijs en Frankrijk.

Schoolreis Parijs

Boottocht over de Seine

Bekijk Parijs vanaf de andere kant.

Schoolreis Parijs

Musée du Louvre

Sinds jaar en dag het best bezochte museum ter wereld.

Schoolreis Parijs

Montmartre

Idyllische buurt met kunst, cultuur en romantiek.

Schoolreis Parijs

Onbekend Schoolreis Parijs

Musée des Arts Forains

Een schat vol kermiskunst. U dient wel te reserveren alvorens u een bezoek wilt brengen aan dit museum.

Schoolreis Parijs

Dakterras Galerie Lafayette

Gratis genieten van een weids panorama.

Schoolreis Parijs

Marché des Enfants Rouges

Een foodwalhalla in de hippe wijk Le Marais.

Schoolreis Parijs

Nicolaas Flamel

Een vleugje Harry Potter in Parijs.

Schoolreis Parijs

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren