Verzekeringen

Neemt u even kort de tijd voor zekerheid.

Zowel in het offertetraject als ook bij de bevestiging van uw dagtocht of reis, is het raadzaam om even stil te staan bij de mogelijkheden van verzekeren. Keijman Reizen kan u in samenwerking met Unigarant (dochtermaatschappij van de ANWB) diverse soorten verzekeringen aanbieden, die u voor uw deelnemers collectief maar ook afzonderlijk eenvoudig af kunt sluiten. Wij raden u te allen tijde aan een verzekering af te sluiten. De belangrijkste reden hiervoor is: Hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale.

Indien de deelnemer niet verzekerd is, bent u als contactpersoon of als bedrijf/organisatie/school in praktijk toch vaak nauw betrokken bij de afhandeling van een gebeurtenis of schade ter plaatse, die wellicht ook financiële gevolgen kan hebben. Bent u wel verzekerd via Keijman Reizen, dan neemt de ANWB Alarmcentrale de veelomvattende hulpverlening van u over (denk aan regelen van medische hulp, vervoer, verblijf, repatriëring, financiën, etc.).

 • Scherpe premies. Tegen zeer geringe kosten kunt u risico’s die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben afkopen.
 • ​Klantgerichte voorwaarden
 • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
 • Uw deelnemers zijn zelf wellicht onvoldoende verzekerd
 • Van de te verzekeren personen hebben wij alleen de namen en geboortedata nodig, die u eenvoudig kunt verzamelen op het moment van inschrijven.


Hieronder volgt een opsomming van diverse verzekeringen.

Reisverzekering


Dekking

 • Onvoorziene uitgaven en hulpverlening
 • Bagage met een eigen risico van € 50,00
 • Medische kosten
 • Ongevallen


Premies

 • Europa uitgebreid                                            € 2,23 p.p.p.d.
 • Europa uitgebreid met wintersportdekking      € 3,28 p.p.p.d.
 • Wereld uitgebreid                                            € 3,29 p.p.p.d.
 • Wereld met wintersportdekking                       € 4,34 p.p.p.d.


Bovengenoemde premies zijn inclusief assurantiebelasting. Per afgesloten verzekeringspolis wordt eenmalig € 6,05 aan poliskosten in rekening gebracht.

Annuleringsverzekering

Vergoeding van annuleringskosten wanneer u een reis niet kunt maken vanwege ziekte, overlijden of een ongeval. Ook vergoeding bij extreme vertraging. De premie bedraagt 5,61% van de totale reissom, excl. 21% assurantiebelasting over 5,61%. Deze verzekering dient u binnen 7 dagen na het bevestigen van de reis af te sluiten. Per afgesloten verzekeringspolis wordt eenmalig € 6,05 aan poliskosten in rekening gebracht.

Extra optie:

Groepsannulering: 2% extra over de verzekerde som (totaal: 5,61% + 2% = 7,61% over de totale reissom, excl. 21% assurantiebelasting over 7,61%). Betreft overlijden, ziekte en ongeval van iemand uit het reisgezelschap of van zijn familieleden.

Vliegticketverzekering

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat luchtvaartmaatschappijen in financiële moeilijkheden komen en in het ergste geval failliet gaan. Om te voorkomen dat onze reizigers hun geld kwijtraken bij het failliet gaan van een luchtvaartmaatschappij biedt Keijman Reizen de Unigarant Vliegticketverzekering aan. De vliegticketverzekering kost maar € 5,- per persoon waarmee u tot € 1500,- per vliegticket verzekerd bent. En zo bent u dus altijd in staat om een nieuw vliegticket te kopen om zo toch uw geplande reis te maken.

Het afsluiten van deze verzekering is alleen mogelijk op de dag van boeken en als u vliegt met een geaccepteerde luchtvaartmaatschappij.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.