5 dagenvanaf € 419,00 p.p.

Schoolreis Andalusië

Ga op een meerdaagse schoolreis naar Andalusië en ontdek samen met uw leerlingen de schoonheid van Zuid-Spanje. Andalusië is de laatste jaren erg in trek onder Nederlandse en Belgische opleidingen. Door het gunstige klimaat en de mooie en kilometerslange stranden, is het een vaste bestemming voor velen geworden. Maar behalve het weer en het strand heeft Andalusië nog veel meer te bieden. Een adembenemende natuur en de rijke kunst en architectuur wisselen elkaar in deze streek in razendsnel tempo af. 

De rotsige kaap Gibraltar, indrukwekkende bergtoppen in de Sierra Nevada, lieflijke 'Pueblos Blancos' ( witte dorpen zoals Ronda), fiestas, processies, wervelende flamenco en een glaasje sherry uit Jerez de la Frontera... ook dat is allemaal Andalusië. Verder is Andalusië rijk aan Moorse pracht en praal die u aantreft in steden als Sevilla, Córdoba en Granada. Kortom, uw leerlingen zullen zich niet vervelen in het zuidelijkste puntje van Spanje tijdens een schoolreis in Andalusië!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Andalusië.

Dag 1 

U vertrekt voor uw meerdaagse schoolreis naar Andalusië vandaag per vliegtuig naar Málaga. Bij aankomst staat er een touringcar klaar welke u naar de accommodatie brengt. Nadat u heeft ingecheckt bent u de rest van de dag vrij om kennis te maken met Andalusië.

Dag 2 t/m 4 

U heeft 3 dagen die u naar eigen inzicht (of met behulp van Keijman Reizen) vooraf kunt invullen zodat u de door u gewenste excursies kunt ondernemen in Andalusië.

Dag 5 

De laatste dag van deze schoolreis in Andalusië vliegt u terug vanuit Málaga naar Nederland. U wordt weer opgehaald door een lokale touringcar. Tot aan uw terugvlucht heeft u deze dag vrije tijd.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Andalusië


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Andalusië

Malaga

De grootste kuststad van Andalusië, waar nog een typische, authentieke Andalusische sfeer heerst. 

Schoolreis Andalusië

Sevilla

Sfeervolle Spaanse stad met zeer mooie monumenten nen kerken, met als hoogtepunt Plaza de España. 

Schoolreis Andalusië

Cordoba

De warmste stad van Europa herbergt de prachtige moskee Mezquita. 

Schoolreis Andalusië

Granada

Beroemd door het middeleeuws paleis Alhambra met prachtige tuinen. 

Schoolreis Andalusië

Onbekend Schoolreis Andalusië

El Caminito del Rey

Dit is één van de indrukwekkendste bergpaden in de wereld dat tegen de steile hellingen van een nauwe kloof is geplakt in El Chorro. 

Schoolreis Andalusië

El Torcal

Net onder de stad Antequera ligt een enorm 'maanlandschap' van kalksteen dat 12 vierkante kilometer beslaat. 

Schoolreis Andalusië

Olijven plukken

Een workshop die u meeneemt 'van olijven naar olijfolie', ook wel het vloeibare goud genoemd. 

Schoolreis Andalusië

Castillo de la Estrella

Een indrukwekkend kasteel nabij Malaga welke u prachtige uitzichten over de vlaktes en de 'Pueblos Blancos' (witte dorpjes) biedt.  

Schoolreis Andalusië

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren