Reizen

Schoolreizen

 

Met de hele klas deelnemer aan een unieke schoolreis in buitenland; het is een ervaring die deelnemers zich blijvend herinneren. Keijman Reizen beschikt over het ruimste aanbod in georganiseerde schoolreizen, zowel voor de lagere-, middelbare- en hogescholen. Wij maken schoolreizen uniek dankzij ons aanbod van all-inclusive pakketten. Daarin zit alles inbegrepen, zodat u zich als school of instelling geen zorgen meer hoeft te maken. Vraag direct een offerte aan en ontdek de voordelen van georganiseerde schoolreizen bij Keijman Reizen. 

Volledig georganiseerde schoolreizen 

Voor de leukste schoolreizen komt u naar Keijman Reizen. Bij ons kiest u voor binnenlandse schoolreizen naar steden als Amsterdam, Maastricht, Groningen en Rotterdam. Activiteiten en sfeer combineren? Dan is een georganiseerde schoolreis naar Terschelling super leuk. 

Liever een schoolreis plannen buiten Nederland? Dan is het fijn om te weten dat we wereldwijd opereren. We vinden overal de beste bestemmingen voor schoolklassen. Een unieke belevenis! Ga samen met Keijman Reizen onderweg naar steden als Milaan, Istrië en Valencia. Prachtige regio’s met een rijke cultuur en genoeg te zien om een compleet programma te vullen. 

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren
Reiscoach Schoolreizen

Hoe werkt het? 

Een schoolreis boeken bij Keijman Reizen is heel eenvoudig! Wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat de volgende informatie achter:

  • Gegevens school / instelling 

  • De gewenste datums voor de schoolreis 

  • Vervoersmiddel: vliegtuig, trein of touringcar 

  • Accommodatie: hotel, jeugdherberg of camping 

  • Budget voor de schoolreis 

We gaan vervolgens voor u aan de slag en selecteren de beste deal. Aanvullend kunt u kiezen voor op maat gemaakte programma’s. Extra leuk: een excursie op de plaats van bestemming.

Bedrijfsreizen 

Een all-inclusive bedrijfsreis maken naar binnen- of buitenland? Kies uw favoriete bestemming bij Keijman Reizen en trakteer uw medewerkers en collega’s op een unieke belevenis. We brengen uw medewerkers naar de zon of op een veelzijdige wintersportlocatie. Dat kan zowel op basis van een dag, als ook in een periode van 3 tot 5 dagen. Een bedrijfsreis is het ultieme moment waarop uw medewerkers elkaar nog beter leren kennen. 

Schoolreis boeken 

Het mag weer! Met zijn allen op schoolreis naar het binnen- of buitenland. Boek nu uw schoolreis, volledig met inbegrip van vervoersmiddel, verblijf en optionele excursies. Geen verrassingen en een fantastische belevenis voor zowel de leerlingen als begeleiders. Ook een bedrijfsreis in Nederland of Europa boekt u eenvoudig en snel bij Keijman Reizen.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.