4 of 5 dagenvanaf € 182,00 p.p.

Schoolreis Berlijn

Op zoek naar een leuke en leerzame schoolreis in het buitenland? Kies voor een meerdaagse schoolreis in Berlijn: daar is voor werkelijk iedereen wat te beleven!

Berlijn kent u ongetwijfeld als de stad die eens in tweeën was verdeeld door de 'Muur' en hierdoor een heel aparte sfeer op deze levendige stad achterliet. Na de hereniging in 1990 is de anders toch al in de belangstelling staande stad uitgegroeid tot één van de grootste toeristische attracties van Duitsland. En niet geheel ten onrechte, want waar uw voorkeur ook naar uitgaat, er is voor iedereen genoeg te ontdekken. 

Bezoek met uw leerlingen tijdens een schoolreis Berlijn en laat u imponeren door de restanten van de Berlijnse Muur, het symbool van de Koude Oorlog. Of wat te denken van bekende bouwwerken als de Reichstag, de Brandenburger Tor, Slot Charlottenburg en locaties als 'Checkpoint Charlie' en de Kurfürstendamm (met het warenhuis KaDeWe). Uiteraard is een bezoek aan het schitterende dierenpark (in het hart van de stad) of Museuminsel (met al haar prachtige musea) niet uit uw programma weg te denken. Kortom, Berlijn is een stad die u en uw leerlingen vanaf het begin tot aan het einde zal blijven boeien.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Berlijn.

Dag 1

U vertrekt in de vroege ochtend (bijvoorbeeld om 06.00 uur) vanaf uw opleiding op schoolreis naar Berlijn. Aan het einde van de middag komt u aan in Berlijn. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met de hoofdstad van Duitsland.

Dag 2

Deze dag is vrij om deel te nemen aan de excursies van uw keuze en/of bezienswaardigheden te bezoeken.

Dag 3 en 4

Op de derde dag van uw schoolreis in Berlijn vertrekt u pas laat in de avond (bijvoorbeeld om 22.00 uur) uit Berlijn. Tot die tijd heeft u nog vrije tijd. De reis wordt deels uitgevoerd als nachtreis. In de loop van de volgende ochtend bent u weer terug bij school. 


Een treinreis naar Berlijn behoort ook tot de mogelijkheden; vooral voor kleinere groepen is dit een aanrader! Het is ook mogelijk om in plaats van een busreis een vliegreis te kiezen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Berlijn


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Berlijn

Berlijnse Muur

De voormalige muur tussen Oost- en West-Berlijn is nog op diverse plaatsen in de stad te vinden.

Schoolreis Berlijn

Reichstag

Het parlementsgebouw met de kenmerkende glazen koepel.

Schoolreis Berlijn

Fernsehturm

De TV-toren op Alexanderplatz geeft u een prachtig uitzicht over Berlijn!

Schoolreis Berlijn

Joods Museum

Een ontwerp van architect Daniel Liebeskind, uitgegroeid tot één van de iconen van Berlijn.

Schoolreis Berlijn

Onbekend Schoolreis Berlijn

DDR museum

Een van de leukste musea van Berlijn, het museum geeft een goed beeld van het leven in de Duitse Democratische Republiek.

Schoolreis Berlijn

RAW Gelände

 Dit oude fabrieksterrein waar vroeger onderhoud aan treinen werd gedaan is nu een hotspot voor alternatieve cultuur. 

Schoolreis Berlijn

Berlin-Hohenschönhausen Memorial

Het voormalige doorgangskamp, later dienend als stasigevangenis is nu een museum.

Schoolreis Berlijn

Waterval Viktoriapark

Een waterval in Berlijn? Ja! De Kreuzberg is met 66 meter de hoogste natuurlijke berg van Berlijn en is het middelpunt van het Viktoriapark.

Schoolreis Berlijn

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.