3, 4 of 5 dagenvanaf € 199,00 p.p.

Schoolreis Londen

Maak een meerdaagse schoolreis naar Londen: een wereldstad waar u zich zeker niet hoeft te vervelen. Londen is kleurrijk en gevarieerd met een rijke historie, die meer dan 2000 jaar teruggaat. 

De hoofdstad van Engeland, Londen, wordt gekenmerkt door bezienswaardigheden als de Tower Bridge, de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Paul’s Cathedral. Daarnaast beschikt Londen, met musea als National Gallery, Tate Modern en het British Museum over een overweldigend en attractief aanbod: een lust voor iedere cultuurliefhebber. U kunt er verder heerlijk winkelen in de klassieke winkelstraat Oxford Street of het chique warenhuis Harrods. Of u stapt in ’s werelds grootste reuzenrad London Eye en heeft een fantastisch uitzicht over de stad. 

Het uitgaansleven, dat zich centraal in het centrum van Londen heeft gevestigd, is eveneens wereldbekend. Wat dacht u van bekende namen als West End, Soho en Piccadilly Circus? London Dungeons, het stadion van Chelsea FC en de Jack the Ripper-tour zijn verder populaire excursies die uw schoolreis in Londen compleet maken. Kortom, Londen is the place to be voor de leerlingen van uw opleiding!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Londen.

Dag 1

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 06.00 uur) vanaf uw opleiding voor een schoolreis naar Londen. U reist via Frankrijk, waar u de overtocht maakt van Calais/Duinkerken naar Dover in Engeland. U arriveert in de loop van de middag bij uw accommodatie. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met de metropool Londen.

Dag 2

Deze dag heeft u ter vrije besteding en kunt u excursies doen en/of bezienswaardigheden bezoeken.

Dag 3

In de ochtend heeft u vrije tijd en u vertrekt vandaag rond het middaguur (om ca. 13.00 uur) uit Londen. U neemt wederom de overtocht van Dover naar Calais/Duinkerken om vervolgens in de loop van de avond terug te keren bij uw vertrekadres. 


Een treinreis naar Londen behoort ook tot de mogelijkheden; vooral voor kleinere groepen is dit een aanrader! Het is ook mogelijk om in plaats van een busreis een vliegreis te kiezen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Londen


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Londen

London Eye

's Werelds grootste reuzenrad. 

Schoolreis Londen

Tower Bridge

De brug die symbool staat voor Londen.

Schoolreis Londen

Boottocht op de Thames

Bekijk Londen vanaf het water.

Schoolreis Londen

Buckingham Palace

De officiële residentie van de Koningin van Engeland.

Schoolreis Londen

Onbekend Schoolreis Londen

O2 arena beklimmen

Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk om 90 onvergetelijke minuten te beleven door de beroemde O2 Arena te beklimmen.

Schoolreis Londen

Sky garden

Ga gratis naar één van de hoogste punten van Londen.

Schoolreis Londen

Neasden

Een buitenwijk in Londen waar u zich even aan de andere kant van de wereld waant. 

Schoolreis Londen

Graffiti en street art in Shoreditch

Wandel met een gids langs de mooiste en innovatieve street art van London's East End. 

Schoolreis Londen

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik