3 dagenvanaf € 142,00 p.p.

Schoolreis Hamburg

Hamburg is met 1,8 miljoen inwoners de op één na grootste stad van Duitsland. Ga met Keijman Reizen mee op een meerdaagse schoolreis naar Hamburg en maak kennis met deze fascinerende stad met diverse bouwkundige stijlen. De 1200-jarige geschiedenis heeft veel historische bezienswaardigheden nagelaten. Iedereen die hier is geweest is enthousiast over haar flair en maritieme charme.

U zult tijdens uw schoolreis Hamburg zien dat de stad meer bruggen heeft dan Amsterdam en Venetië samen. Hamburg wordt daarom ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Bezoek de enorme wereldhaven midden in het stadscentrum, de historische Speicherstadt, het vermaak in de rosse buurt bij de Reeperbahn of één van de vele stadsparken. Daarnaast biedt de stad u maar liefst 50 uiteenlopende musea. Rondom het grote Alstermeer in het centrum van de stad vindt u veel recreatiemogelijkheden, zoals waterfietsen, kanoën, fietsen en ook rondvaarten. De omgeving van de Kleine Alster is juist erg sfeervol met veel bars, restaurants en terrassen.

Hamburg is tevens dé musicalstad van Duitsland en voor een goede variétéshow kunt u ook prima terecht. Het is een complete stad met uitstekende restaurants, exquise shoppingmogelijkheden en een bruisend nachtleven. Kortom, als u een schoolreis naar Hamburg maakt dan komt u terecht in een verrassend veelzijdige stad!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Hamburg.

Dag 1

U vertrekt in de vroege ochtend (bijvoorbeeld om 07.00 uur) vanaf uw opleiding op schoolreis naar Hamburg. Aan het begin van de middag komt u aan in Hamburg. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met deze Duitse metropool.

Dag 2

Deze dag is vrij om deel te nemen aan de excursies van uw keuze en/of bezienswaardigheden te bezoeken.

Dag 3

Op de derde dag van uw schoolreis in Hamburg vertrekt u in de middag (bijvoorbeeld om 15.00 uur) uit Hamburg. Tot die tijd heeft u nog vrije tijd. In de loop van de avond bent u weer terug bij school. 

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Hamburg


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Hamburg

Maritieme Flair

Tijdens deze tour ervaar je de unieke maritieme charme van de indrukwekkende Haven van Hamburg. 

Schoolreis Hamburg

Reeperbahn

Het entertainment district van de wijk Sankt Pauli.

Schoolreis Hamburg

Fietstocht

Beleef Hamburg op de Nederlandse manier.

Schoolreis Hamburg

St. Michaels kerk

Barokke kerk met 132 meter hoge toren en grootse torenklok van Duitsland.

Schoolreis Hamburg
Bekijk meer hoogtepunten

Onbekend Schoolreis Hamburg

Als echte spion in de U-434

Altijd al eens willen weten hoe het is om een echte spion te zijn en in een onderzeeër te kijken? 

Schoolreis Hamburg

Airbus-fabriek

De grote vliegtuigbouwer heeft hier één van haar fabrieken, die u kunt bezoeken!

Schoolreis Hamburg

Street Art

Waar u ook bent in Hamburg, bijna op iedere hoek komt u de meest indrukwekkende street art tegen. 

Schoolreis Hamburg

Hamburg voor fijnproevers

Helemaal hip en happening tegenwoordig, een food market. Ook Hamburg heeft er een, de Rindermarkthalle.

Schoolreis Hamburg

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren