Over ons

Medewerkers

Michiel Boers

'Na de NHTV heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan in de commerciële sector om vervolgens bij Keijman Reizen neer te strijken. Sinds 2006 werk ik met veel plezier op de afdeling school- en studiereizen. Het is ontzettend leuk om samen met docenten een reis op maat samen te stellen, en uit te voeren. In de loop van de jaren heb ik inmiddels een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen, en vele leuke relaties aan over gehouden.

Inmiddels ben ik sinds 2016 algemeen manager geworden bij Keijman Reizen en is mijn takenpakket veranderd. Ik houd me derhalve nog slechts beperkt bezig met school- en studiereizen. Mijn favoriete bestemmingen zijn bij uitstek Barcelona - een heerlijke en relaxte stad -, New York - simpelweg fascinerend - en San Francisco - 'een beauty'. 

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Leuven, Hasselt, Parijs, Strasbourg, Côte d'Azur, Berlijn, Boedapest, Praag, Rome, Toscane, Barcelona, Madrid, Valencia, Andalusië, Istrië, Marrakech, New York, San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. 

Tim Wijnhoff

'Door mijn afgeronde opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs kan ik mijn wens om in het toerisme te werken bij Keijman Reizen ten volle benutten. Ook in mijn vrije tijd heb ik een passie voor reizen, en kan daardoor mijn ervaring en tips aan u overbrengen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw (studie)reis. Ook voor reizen buiten Europa sta ik voor u klaar.

Een echt favoriete bestemming heb ik niet. Er zijn zoveel mooie plekken! Maar met Valencia, Lissabon en Londen heb je wel mijn top 3 in Europa. Buiten Europa kies ik voor Namibië en de Verenigde Staten van Amerika.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Boedapest, Istanbul, New York, Parijs, Berlijn, Rome, Praag, Londen, Andalusië, Valencia, Lissabon, Barcelona, Provence, Normandië, Strasbourg, Madrid, Valencia, Stockholm, Kopenhagen, Istrië, Krakow, Noord-Italië, Antwerpen en Brussel.

Ineke van Ballegooijen

'Van kleins af aan ging ik altijd al graag met mijn ouders op vakantie en het was dan ook vaak het geval dat ik in de zomer de gehele vakantie van huis was. Om de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs te gaan volgen was voor mij echter helemaal niet zo’n voor de hand liggende keuze, maar het bleek later wel de juiste keuze te zijn. Gaandeweg werd het voor mij steeds duidelijker dat ik reizen en onbekende bestemmingen ontzettend interessant vind.

Na het behalen van mijn diploma was het voor mij duidelijk, ik wilde verder met het organiseren van reizen. Bij Keijman Reizen werd mij deze mogelijkheid geboden en ik hoop dan ook samen met docenten vele mooie reizen te mogen organiseren.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Amsterdam, Berlijn, Brussel, Londen, Parijs, Istanbul, Barcelona, Madrid, Valencia, Normandië, Andalusië, Boedapest, New York, Praag, Rome, Stockholm, Krakau en Lille.

Floor van Oeveren

'Door de outback van Australië met de camper, van tempel naar tempel in Maleisië, zwemmen in de warmwaterbronnen van IJsland, al snel werden we in de zomervakantie als kinderen naar allerlei bestemmingen meegenomen door onze ouders. Dat een half jaar alleen op reis de uitdaging werd na mijn masterprogramma aan de NHTV te hebben afgerond, was dan ook niet zo gek.

Eenmaal terug werd het tijd voor het zoeken van een baan. Na een opleiding Facility Management en een master vrijetijdswetenschappen, was de keus nog altijd erg breed, maar de toerisme-sector begon me steeds meer aan te spreken. Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij Keijman Reizen aan de slag te gaan. Ik hoop veel te leren en vele schoolreizen geslaagd af te mogen ronden!'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel, Londen, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Madrid, Valencia, Andalusië, Marrakesh en New York.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Blijvende en waardevolle herinneringen, daar doen we het voor!''

Michiel Boers

Operationeel directeur
Michiel Boers


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.