Over ons

Medewerkers

Floor van Oeveren

'Door de outback van Australië met de camper, van tempel naar tempel in Maleisië, zwemmen in de warmwaterbronnen van IJsland, al snel werden we in de zomervakantie als kinderen naar allerlei bestemmingen meegenomen door onze ouders. Dat een half jaar alleen op reis de uitdaging werd na mijn masterprogramma aan de NHTV te hebben afgerond, was dan ook niet zo gek.

Eenmaal terug werd het tijd voor het zoeken van een baan. Na een opleiding Facility Management en een master vrijetijdswetenschappen, was de keus nog altijd erg breed, maar de toerisme-sector begon me steeds meer aan te spreken. Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij Keijman Reizen aan de slag te gaan. Ik hoop veel te leren en vele schoolreizen geslaagd af te mogen ronden!'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel, Londen, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Praag, Milaan, Madrid, Valencia, Barcelona, Andalusië, Griekenland, Split/Dubrovnik, Marrakesh en New York.

Duco van Schaik

Van jongs af aan gingen wij altijd op fietsvakantie in Nederland. Ons eigen kleine kikkerlandje verkennen op de misschien wel meest Nederlandse manier. Op een gegeven moment word je toch wat ouder en wil je meer. Je gaat op een aantal stedentrips en krijgt steeds meer affiniteit met het buitenland. Toen ik vanuit mijn studie Leisure & Hospitality de mogelijkheid kreeg om in het buitenland stage te lopen, heb ik die kans gelijk gegrepen. 3 maanden naar Engeland om daar de nodige groepen te begeleiden door verschillende buitensport excursies. Een ontzettend dankbare ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Dan studeert je af en moet je gaan bedenken wat je wilt gaan doen. Ik had al aan de andere kant van schoolreizen organiseren gestaan, puur als begeleider. Maar ik had besloten juist de gehele organisatie van reizen te willen gaan uitvoeren. Januari 2020 was het zo ver, ik kreeg de kans aangeboden door Keijman Reizen om voor hen te komen werken. Maart 2020, corona… Begrijpelijk dat er geen plek voor mij was in deze zware tijd voor de toerismebranche. Maar ik heb de deur altijd op een kier gehouden en ben sinds augustus 2022 weer terug op mijn plek, vol goede moed en zin!

 

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen:

 

Berlijn, Praag, Parijs, Keulen, Londen, Krakau, Barcelona, Hamburg, Normandië, Provence.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik