Over ons

Medewerkers

Tim Wijnhoff

'Door mijn afgeronde opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs kan ik mijn wens om in het toerisme te werken bij Keijman Reizen ten volle benutten. Ook in mijn vrije tijd heb ik een passie voor reizen, en kan daardoor mijn ervaring en tips aan u overbrengen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw (studie)reis. Ook voor reizen buiten Europa sta ik voor u klaar.

Een echt favoriete bestemming heb ik niet. Er zijn zoveel mooie plekken! Maar met Valencia, Lissabon en Londen heb je wel mijn top 3 in Europa. Buiten Europa kies ik voor Namibië en de Verenigde Staten van Amerika.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Boedapest, Istanbul, New York, Parijs, Berlijn, Rome, Praag, Londen, Andalusië, Valencia, Lissabon, Barcelona, Provence, Normandië, Strasbourg, Madrid, Valencia, Stockholm, Kopenhagen, Istrië, Krakow, Noord-Italië, Antwerpen en Brussel.

Floor van Oeveren

'Door de outback van Australië met de camper, van tempel naar tempel in Maleisië, zwemmen in de warmwaterbronnen van IJsland, al snel werden we in de zomervakantie als kinderen naar allerlei bestemmingen meegenomen door onze ouders. Dat een half jaar alleen op reis de uitdaging werd na mijn masterprogramma aan de NHTV te hebben afgerond, was dan ook niet zo gek.

Eenmaal terug werd het tijd voor het zoeken van een baan. Na een opleiding Facility Management en een master vrijetijdswetenschappen, was de keus nog altijd erg breed, maar de toerisme-sector begon me steeds meer aan te spreken. Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij Keijman Reizen aan de slag te gaan. Ik hoop veel te leren en vele schoolreizen geslaagd af te mogen ronden!'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel, Londen, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Praag, Milaan, Madrid, Valencia, Barcelona, Andalusië, Griekenland, Split/Dubrovnik, Marrakesh en New York.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.