Over ons

Medewerkers

Floor van Oeveren

'Door de outback van Australië met de camper, van tempel naar tempel in Maleisië, zwemmen in de warmwaterbronnen van IJsland, al snel werden we in de zomervakantie als kinderen naar allerlei bestemmingen meegenomen door onze ouders. Dat een half jaar alleen op reis de uitdaging werd na mijn masterprogramma aan de NHTV te hebben afgerond, was dan ook niet zo gek.

Eenmaal terug werd het tijd voor het zoeken van een baan. Na een opleiding Facility Management en een master vrijetijdswetenschappen, was de keus nog altijd erg breed, maar de toerisme-sector begon me steeds meer aan te spreken. Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij Keijman Reizen aan de slag te gaan. Ik hoop veel te leren en vele schoolreizen geslaagd af te mogen ronden!'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: 

Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel, Londen, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Praag, Milaan, Madrid, Valencia, Barcelona, Andalusië, Griekenland, Split/Dubrovnik, Marrakesh en New York.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.