3 dagenvanaf € 278,00 p.p.

Schoolreis Ardennen

Maak met de leerlingen van uw school een meerdaagse schoolreis naar de Ardennen. Het schitterende en heuvelachtige natuurgebied leent zich uitstekend voor het maken van diverse sportieve outdooractiviteiten. Zo kunt u met uw groep gaan kajakken, mountainbiken, klimmen, abseilen, vlotvaren of een zeer uitdagend challengeparcours gaan lopen! 

De activiteiten zijn door de vele verschillende vormen van samenwerking uitermate geschikt voor het verbeteren van de sfeer tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en docenten. In een andere omgeving en in een andere situatie gedragen leerlingen zich verschillend. De onhandelbare leerling blijkt als doener bijvoorbeeld veel beter te functioneren en de pleaser valt misschien wel door de mand.

Bovendien is het heel leuk en leerzaam om in de mooie natuur van de Belgische Ardennen allerlei uitdagende activiteiten met elkaar te doen; uiteraard onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Een schoolreis in de Ardennen is een ideale bestemming voor bijvoorbeeld een kennismakingstrip met uw studenten of juist ter afsluiting van een schooljaar.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar de Ardennen.

Dag 1

U vertrekt in de vroege ochtend (bijvoorbeeld om 08.00 uur) vanaf uw opleiding met bestemming de Belgische Ardennen, waar u aan het begin van de middag arriveert. De touringcar brengt u rechtstreeks naar de eerste activiteit. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld kajakken of mountainbiken.

Dag 2

Vandaag gaat u de hele dag een challengeparcours in de Ardennen afleggen. Dit parcours bestaat uit een gecombineerd programma van diverse activiteiten (bijv. survivalparcours, klimmen en abseilen, tokkelen, teamwork, vlotvaren) waarbij teambuilding, samenwerking en doorzettingsvermogen centraal staan. U wordt begeleid door deskundige instructeurs.

Dag 3

Na het ontbijt, kunt u op eigen gelegenheid een sportieve activiteit gaan ondernemen. U vertrekt in de loop van de middag (bijvoorbeeld om 15.00 uur) uit de Belgische Ardennen. In de loop van de avond bent u weer terug bij school.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Ardennen


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Ardennen

Mountainbiken

Een niet te missen activiteit met de mooiste routes met leuke klimmetjes en fantastische afdalingen.

Schoolreis Ardennen

Kajakken

U vaart een leuke route en onderweg leert u diverse technieken zoals keerwatervaren en traverseren.

Schoolreis Ardennen

Klimmen en abseilen

Ontdek de klimgroeve met diverse en zeer verschillende klimroutes, voor zowel beginners als meer gevorderden.

Schoolreis Ardennen

Durbuy

Durbuy is een sfeervol middeleeuwsstadje wat erg goed bewaard is gebleven. De kleine straatjes met kinderkopjes en middeleeuwse huizen zijn nog in perfecte staat. 

Schoolreis Ardennen

Onbekend Schoolreis Ardennen

Grotten van Hotton

Dwaal door de grotten van Hotton. In een 40 meter diepe afgrond bevindt zich een doolhof van gangen en prachtige galerijen, waar een ondergrondse stroom door loopt.

Schoolreis Ardennen

Vallei van de Hoëgne

Op enkele minuten rijden van Verviers strekt zich de vallei van de Hoëgne uit: een van de meest romantische, maar met de talloze bruggetjes en mini-watervallen ook een bijzonder avontuurlijke wandeltocht.

Schoolreis Ardennen

Train je benen op het circuit van de twee Ourthes

Het 13 kilometer lange circuit van de twee Ourthes is een pittige tocht maar met memorabele uitzichtspunten en prachtige heuvelruggen.

Schoolreis Ardennen

Het toeristische treintje

Een leuke manier om het stadje La Roche te leren kennen. 

Schoolreis Ardennen

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren