4,5 of 6 dagenvanaf € 194,00 p.p.

Schoolreis Praag

Altijd een zeer populaire bestemming voor een meerdaagse schoolreis: Praag! De afgelopen jaren heeft de stad zich ontwikkeld tot een ideale bestemming voor uw school- en/of studiereis. 

De betoverende stad Praag wordt ook wel de Parel van het Oosten alsook de Gouden Stad genoemd. En dat is zeker terecht dankzij haar prachtige oude centrum, de ontelbare historische bezienswaardigheden en de magische sfeer die de stad uitstraalt.

Naast alle bekende monumenten als de Tyntoren op het oude plein, de Karelsbrug en de indrukwekkende Burcht is Praag echter ook een zeer sfeervolle stad met veel terrasjes en eetgelegenheden en is er ’s avonds op het gebied van theater en concerten genoeg te beleven. 

Om uw programma voor een schoolreis in Praag te complementeren mag een bezoek aan een glasfabriek, een bierbrouwerij of een autofabriek (welke kenmerkend zijn voor Tsjechië) eigenlijk niet ontbreken. 

U ziet het: een schoolreis naar Praag is zeker de moeite waard voor u en uw leerlingen!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder ziet u de basisgegevens van een schoolreis naar Praag.  

Dag 1 

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 06.00 uur) vanaf uw opleiding met bestemming Praag, waar u aan het begin van de avond arriveert. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met de hoofdstad van Tsjechië.

Dag 2

Deze dag heeft u ter vrije besteding zodat u de door u gewenste excursies kunt doen en verschillende toeristische trekpleisters kunt bezoeken.

Dag 3 en 4 

U vertrekt op de vierde dag van uw schoolreis in Praag pas laat in de avond (bijvoorbeeld om 22.00 uur) uit Praag. Tot die tijd heeft u nog vrije tijd. De reis wordt deels uitgevoerd als nachtreis. In de loop van de volgende morgen bent u weer terug bij uw opleiding. 


Het is ook mogelijk om in plaats van een busreis een vliegreis te kiezen. Vraag naar de mogelijkheden.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Praag


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Praag

Praagse Burcht

Op de heuvel en burchtwijk Hradĉany ligt het grootste burchtgebied ter wereld met o.a. het Koninklijk Paleis, de Sint-Vituskathedraal en het Gouden Straatje.

Schoolreis Praag

Karelsbrug

Prachtige gotische brug als verbinding tussen de oude stad en de burcht.

Schoolreis Praag

Het Oude Stadsplein

Het plein is maar liefst 9.000 m2 groot en huisvest een stadhuis, paleizen, de Sint-Nicolaaskerk en de befaamde klokkentoren.

Schoolreis Praag

Terezín

Indrukwekkende excursie naar het voormalig concentratiekamp.

Schoolreis Praag

Onbekend Schoolreis Praag

IJshockey

Wanneer je Praag in de winter bezoekt, ga dan eens naar een ijshockeywedstrijd van Sparta Praag. Tsjechen zijn idolaat van deze sport.

Schoolreis Praag

Krizik fontein

De Krizik-fontein op het oude jaarbeursterrein in Praag biedt ‘s avonds een multimediaspektakel met muziek, waterchoreografie en kleurige lichteffecten.  

Schoolreis Praag

Škoda-autofabriek

Rondleiding door fabriek in Mladá Boleslav.

Schoolreis Praag

John Lennon Wall

De ultieme uiting van idealen ten tijde van het communistisch bewind.

Schoolreis Praag

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren