3,4,5 of 6 dagenvanaf € 269,00 p.p.

Schoolreis Barcelona

Sinds jaar en dag al de meest populaire bestemming voor een meerdaagse schoolreis: Barcelona! Barcelona is geen stad, het is een gevoel. Een zeer relaxed gevoel, welteverstaan. Enerzijds vanwege het bijna altijd aangename klimaat, maar anderzijds vanwege de vele bezienswaardigheden, waarin een mix van educatie en recreatie te vinden is. Ideaal dus voor een studiereis of schoolreis.

Barcelona staat bekend om de Ramblas, la Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Milà, Casa Battló, de Magische Fonteinen, de Montjuïc en Camp Nou. Qua recreatie gaat u bijvoorbeeld naar de gezellige oude haven met Maremagnum (een bruisend uitgaanscentrum), het Aquarium en het Imax Theater. Of u gaat lekker aan het strand liggen, want ook dat is heel goed mogelijk in Barcelona. Kortom, deze bruisende stad heeft zeer veel te bieden en is het bezoeken zeker waard. Deze schoolreis naar Barcelona zullen uw leerlingen niet snel meer vergeten.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Barcelona.

Dag 1 en 2 

U vertrekt in de loop van de dag (bijvoorbeeld om 16.00 uur) vanaf uw opleiding op schoolreis naar Barcelona. De reis wordt deels uitgevoerd als nachtreis. De volgende dag arriveert u met uw leerlingen aan het begin van de middag in Spanje en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3 en 4 

Deze dagen kunt u zelf invullen om de excursies van uw keuze te doen en alle prachtige bezienswaardigheden te bezoeken.

Dag 5 en 6 

U vertrekt op de vijfde dag van deze schoolreis in Barcelona pas laat in de avond (bijvoorbeeld om 21.00 uur) uit Barcelona. Tot die tijd heeft u nog vrije tijd. In de loop van de volgende dag bent u weer terug bij uw opleiding.


Het is ook mogelijk om in plaats van een busreis een vliegreis te kiezen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Barcelona


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Barcelona

Sagrada Família

Het beroemdste bouwwerk van Antoni Gaudí.

Schoolreis Barcelona

Park Güell

Zeer bekend stadspark met prachtig uitzicht over de stad. 

Schoolreis Barcelona

Fietstocht

Een populaire manier om de stad te bekijken. 

Schoolreis Barcelona

Camp Nou

Bezoek het beroemde stadion van FC Barcelona. 

Schoolreis Barcelona
Bekijk meer hoogtepunten

Onbekend Schoolreis Barcelona

Columbus Monument

Deze kolossale 60 meter hoge zuil herbergt een lift die u meeneemt naar de bol onder de voeten van de ontdekkingsreiziger Columbus. Van hieruit heeft u een 360 graden uitzicht over de stad. 

Schoolreis Barcelona

Casa de l'Ardiaca

Dit middeleeuwse paleis is niet erg bekend, maar eenmaal binnen wordt u verrast door een oase van rust en prachtige architectuur. 

Schoolreis Barcelona

Bunkers del Carmel

Deze voormalige militaire basis is nu een trekpleister om idyllische zonsondergangen te bekijken en het fenomenale panorama op de stad te bekijken. 

Schoolreis Barcelona

Het plantenhuis van Barcelona

Eén van de meest gefotografeerd huizen van Barcelona is te vinden in El Born, het zogenaamde 'casa de las flores'. Het grote aantal bloempotten voor de deur maakt dit huis tot een interessante bezienswaardigheid. 

Schoolreis Barcelona

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren