2, 3 of 4 dagenvanaf € 72,00 p.p.

Schoolreis Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is natuurlijk een prima bestemming voor een meerdaagse schoolreis! Amsterdam is beroemd om zijn mooie grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. In deze wereldstad zullen de leerlingen zich zeker niet vervelen. Enkele highlights van de stad zijn het Damrak, het Anne Frank Huis, het Van Goghmuseum, het Rijksmuseum, de stadswijk de Jordaan en ook de beroemde wallen. Beleef een schitterende tijd gedurende uw driedaags verblijf tijdens een schoolreis in Amsterdam!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder ziet u de basisgegevens van een schoolreis naar Amsterdam.  

Dag 1

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 08.00 uur) vanaf school met bestemming Amsterdam, waar u aan het eind van de ochtend arriveert. Na aankomst is iedereen vrij voor een eerste kennismaking met de stad.

Dag 2

Deze ochtend en middag kunt u vrij besteden om zo een aantal van de voorgestelde excursies te doen en bezienswaardigheden van Amsterdam te ontdekken. Aan het eind van de middag reist u gezamenlijk weer terug naar school en is de schoolreis naar Amsterdam ten einde. 

U kunt de reis uitbreiden naar 3, 4 of zelfs meerdere dagen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Amsterdam


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Amsterdam

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is compleet vernieuwd en een absolute must see! Het bekendste werk dat te zien is in het Rijksmuseum is natuurlijk de Nachtwacht.

Schoolreis Amsterdam

Anne Frank Huis

Het wereldberoemde museum over het dagboek van Anne Frank.

Schoolreis Amsterdam

Amsterdam Museum

Het enige echte museum van en over de stad Amsterdam. 

Schoolreis Amsterdam

Johan Cruijff ArenA

Onderneem een rondleiding door de voetbaltempel van AFC Ajax.

Schoolreis Amsterdam

Onbekend Schoolreis Amsterdam

Sloepenrally

Puzzelen op het water? Jazeker! Aan de hand van navigatiemiddelen lost u deze puzzeltocht op.

Schoolreis Amsterdam

De A'DAM toren

Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad, met de hoogste schommel van Europa.

Schoolreis Amsterdam

This is Holland

Een prachtige 5-dimensionale vliegervaring over Nederland.

Schoolreis Amsterdam

Begijnhof

Middeleeuws hofje waar in de 14e eeurw de Begijnen woonden, met als hoogtepunt het Houten Huys.

Schoolreis Amsterdam

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren