2, 3 of 4 dagenvanaf € 83,00 p.p.

Schoolreis Maastricht

De gezellige en bourgondische hoofdstad van Limburg heeft uw leerlingen veel te bieden. Ga mee op schoolreis naar de het heuvelland tussen Duitsland en Belgie en ontdek waarom u niet ver hoeft te reizen voor een afwisselende schoolreis. Maastricht heeft een rijke historie. Bezoek het Vrijthof of de Sint-Servaasbasiliek, het Bonnefantenmuseum of een van de vele grotten die Maastricht rijk is. Maastricht ligt aan de rivier de Maas en u kunt vanaf de kade een rondvaart maken richting Luik. Maar de omgeving heeft meer te bieden. U bent bijvoorbeeld zo in de Ardennen waar u kunt genieten van de natuur en een sportieve activiteit kan ondernemen. Of reis door naar Aken en Keulen waar genoeg te doen is. Valkenburg, de Vaalserberg met het drielandenpunt, Snowworld en Gaya Zoo liggen tevens dichtbij en maken deze streek tot een must-visit. 

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder ziet u de basisgegevens van een schoolreis naar Maastricht

Dag 1

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 08.00 uur) vanaf school met bestemming Maastricht, waar u aan het eind van de ochtend arriveert. Na aankomst is iedereen vrij voor een eerste kennismaking met de stad.

Dag 2

Deze ochtend en middag kunt u vrij besteden om zo een aantal van de voorgestelde excursies te doen en bezienswaardigheden van Maastricht te ontdekken. Aan het eind van de middag reist u gezamenlijk weer terug naar school en is de schoolreis naar Maastricht ten einde. 

U kunt de reis uitbreiden naar 3,4 of zelfs meerdere dagen. Vraag naar de mogelijkheden. 

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Maastricht


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Maastricht

Grotbiken Valkenburg

Ga per mountainbike ondergronds in de Limburgse mergelgrotten, het gangenstelsel is gegarandeerd indrukwekkend.

Schoolreis Maastricht

Boottocht over de Maas

Bekijk Maastricht vanaf het water.

Schoolreis Maastricht

Kazematten

Duik in het onbekende en ga op puzzeltocht in het grottenstelsel van Maastricht.

Schoolreis Maastricht

Outdoor

Er zijn rondom Maastricht verschillende mogelijkheden voor outdooractiviteiten. Klimmen, vlotvaren, kanovaren, paintballen, bubble voetballen of boogschieten, er is genoeg te beleven!

Schoolreis Maastricht

Onbekend Schoolreis Maastricht

Maastricht per Segway

Via verschillende routes ontdekt u Maastricht op een andere manier.

Schoolreis Maastricht

Workshop Limburgse vlaai bakken

Leer taart bakken op de ouderwetse Limburgse manier.

Schoolreis Maastricht

Museum of Illusions

Stap in de wereld van illusies en beleef hoe je zintuigen je zullen misleiden. 

Schoolreis Maastricht

Explorer tour

Dé tour waarin Maastricht binnenstebuiten wordt gekeerd en u oude gebouwen zowel van buiten als binnen leert kennen.

Schoolreis Maastricht

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren