4 dagenvanaf € 334,00 p.p.

Schoolreis Athene

Ontdek de bakermat van de Europese beschaving tijdens een meerdaagse schoolreis. Athene bestaat al duizenden jaren en heeft mede hierdoor een rijke geschiedenis, die tot op de dag van vandaag nog steeds te bezichtigen is. Athene is niet alleen de hoofdstad van Griekenland, maar ook het economische middelpunt van het land. De Akropolis, het bekendste monument van de Klassieke Oudheid, verheft zich boven de vlakte van Athene en de rots waarop het heiligdom staat, loopt aan drie kanten steil naar beneden. Hier vindt u de Propylaeën, de Nikè-tempel, het Parthenon en het Erechtheion. 

Een van de mooiste locaties van het land welke u zeker niet mag missen, is het oude Delphi. De indrukwekkende resten van de tempels en schathuizen, het stadion en theater liggen op 600 meter hoogte in een zeker zo indrukwekkend landschap. Delphi dankt zijn bekendheid vooral aan zijn Orakel. U ziet het: er is dus voor iedereen wat wils tijdens een schoolreis in Athene!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Athene.

Dag 1

U vertrekt vandaag per vliegtuig op uw schoolreis naar Athene. Bij aankomst staat er een touringcar klaar die u naar uw accommodatie brengt. Nadat u met zijn allen heeft ingecheckt, bent u de rest van de dag vrij om kennis te maken met de hoofdstad van Griekenland.

Dag 2 en 3

De komende dagen kunt u vullen met verschillende excursies en bezienswaardigheden. Ga zelf op onderzoek uit of vraag om advies aan Keijman Reizen.

Dag 4

Vandaag vliegt u van uw schoolreis in Athene terug naar Nederland. U wordt weer opgehaald door een lokale touringcar. Tot aan uw terugvlucht heeft u nog vrije tijd.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen, gastgezinnen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Athene


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Athene

Parthenon op de Akropolis

De Akropolis torent hoog boven de stad uit. 

Schoolreis Athene

Plaka

Gezellige wijk met veel restaurants en terrasjes.

Schoolreis Athene

Ethnikos Kipos

Zoek de rust in het stadspark.

Schoolreis Athene

Theater van Dionysos

Theater op de helling van de Akropolis.

Schoolreis Athene
Bekijk meer hoogtepunten

Onbekend Schoolreis Athene

Taverna Klimataria

Eerst dineren en daarna dansen op tafel, het leven is hier één groot feest!

Schoolreis Athene

Kabelbaan Lykavittos

Ondergrondse kabelbaan met lasershow naar Lykavittos. 

Schoolreis Athene

Beklim Mount Lycabettus

Langs kronkelende paadjes wordt u omhoog geleid, met onderweg natuurlijk prachtige vergezichten over de stad. Niet zo goed ter been? Ieder half uur gaat er ook een lift. 

Schoolreis Athene

Vouliagmeni

Dit meer, dat nu in de openlucht ligt, lag ooit verborgen in een grot die eeuwen geleden instortte. De overgebleven wanden van de grot rijzen als kliffen op uit het meer, een spectaculair gezicht!

Schoolreis Athene

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik