Reizen

Dagtochten

 

Dagtochten – Keijman Reizen

Bent u geïnteresseerd in geheel verzorgde dagtochten binnen Nederland en het buitenland? Bij Keijman Reizen kunt u dagtochten zelf inplannen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar de meest gunstige deal, en zorgen ervoor dat we overal rekening mee hebben gehouden. Daarmee ontvangt u een totaalaanbod voor de leukste dagtochten in binnen- en buitenland. U hoeft niks meer te regelen! 

Dagtochten in Nederland 

Bezoek de leukste plekken van ons land, en kom langs onontdekte toeristische attracties in Nederland. Historische steden en dorpen, en dagtochten door prachtige natuurrijke regio’s. De dagtochten zijn geschikt voor groepen, maar individueel deelnemen kan natuurlijk ook! Wij hebben alle dagtochten al voor u geselecteerd. Geniet van dagtochten in onze hoofdstad Amsterdam, of kies voor de Dagtocht Historische Driehoek. Onze dagtochten leiden u niet alleen langs de grote steden, maar brengen u ook naar authentieke regio’s met een geheel eigen sfeer. 

Keijman Reizen verzorgt dagtochten in Nederland voor ieder type doelgroep, van jong tot oud. Deze dagtochten bieden u een unieke belevenis in eigen land. 

Meer over dagtochten in Nederland 

Dagtochten buitenland 

Wilt u over de grens kijken, dan kiest u voor de dagtochten in het buitenland. Soms hoeft u maar 100 kilometer over de grens te kijken, om uzelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur en omgeving. Ons aanbod in buitenlandse dagtochten is behoorlijk veelzijdig. Zo kunt u in de winterperiode een dagtocht plannen naar skibestemming Sauerland of Belgische Kerstmarken bezoeken. Ons aanbod met buitenlandse dagtochten groeit nog altijd. Waar selecteren we op? Bereikbaarheid en het complete plaatje. Wij willen u binnen één dag de volledige beleving van een buitenlandse bestemming bieden. Stap in de bus en ontdek de voordelen van een georganiseerde dagtocht in het buitenland.

Meer over buitenlandse dagtochten

Voordelen georganiseerde dagtocht

Een leuke dagtocht maken met uw collega’s, vrienden, familie of helemaal alleen? Het maakt niet hoe u deelneemt aan onze dagtochten in Nederland en buitenland, want bij Keijman Reizen ontvangt u altijd een totaalpakket. U bent zorgeloos onderweg met de bus, en op bestemming geniet u van alle vrijheid om de bestemming op eigen initiatief te ontdekken. Ook kunt u gebruikmaken van onze mogelijkheden om uzelf wegwijs te laten maken door een ervaren gids. Zo ontdek je toch nét even iets meer over de bestemming en hebt de mooiste verhalen bij terugkomst. 

Binnen de georganiseerde dagtocht is overal rekening mee gehouden. Keijman Reizen zet altijd in op de beste service voor een scherpe prijs. Onze dagtochten zijn een unieke belevenis voor jong en oud. Een verrassende, zorgeloze en onvergetelijke kennismaking met steden die u niet eerder bezocht. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor een bestemming naar keuze en ontdek de voordelen van onze georganiseerde dagtochten.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.