Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Toronto en Niagara Falls

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Toronto.

Canada’s grootste stad Toronto is volgens verschillende onderzoeken één van de meest prettigste en leefbare steden ter wereld. Het is een culturele broedplaats met een smeltkroes van culturen en etnische wijken waar u zich geen seconde hoeft te vervelen. Bezoek als eerste de CN Tower waar je op 350m hoogte een perfect beeld krijgt van deze betonnen jungle met haar gigantische wolkenkrabbers.

Vaar over Lake Ontario naar Toronto Island en bewonder de prachtige skyline van deze metropool. Honger zal je niet krijgen in deze multiculturele stad want op culinair gebied is er voldoende lekkers te krijgen in de wijken Little Italy, Greektown, Portugal Village, …

Verder is Toronto de ideale uitvalsbasis om de prachtige Niagara Falls te bezoeken. Bewonder dit natuurlijke spektakel vanaf een rondvaartboot die wel zeer dichtbij de watervallen komen, neem zeker een poncho mee.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren