Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Marokko

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Marokko.

Een land dat de zintuigen laat prikkelen door zijn geuren, kleuren en geluiden, het land van duizend-en-één-nacht. Dompel je onder in een compleet andere wereld waar je je vergaapt aan prachtig natuurschoon: het Atlasgebergte met traditionele bergdorpen en kasbah’s, immense zandduinen en diepe kloven in de Sahara, verborgen palmoases in de Ziz-vallei.

Raak gefascineerd door de 4 prachtige koningssteden die dit land te bieden heeft. Fes met de grootste autovrije zone ter wereld, traditionele leerlooierijen en prachtige soeks. Meknes met haar bijzondere architectuur, spectaculaire moskeeën achter imposante stadsmuren en Romeinse overblijfselen in de nabijgelegen stad Volubilis. De rode stad Marrakech met het bekende Djemaa el Fna plein dat bruist van de slangenbezweerders, traditionele waterdragers en mysterieuze verhalenvertellers, schuif aan in één van de vele eettentjes en geniet van Marokkaanse specialiteiten. Rabat, een rustig kuststadje met mooie witte huizen en bezienswaardigheden gelijk de Andalusische tuinen en het Mausoleum van Mohammed V.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik