Blijvende herinneringen

Voor ons was de samenwerking met Keijman Reizen top!

Graag wil ik jullie via deze weg laten weten dat onze eindejaarsreis, wat ons betreft, heel vlot en naar wens is verlopen.

De samenwerking met beide buschauffeurs was heel aangenaam, de bus was dik in orde, het programma was goed voorbereid door jullie en de reis kon nagenoeg helemaal worden uitgevoerd volgens planning. De activiteiten waren allemaal in orde. 

Na het gedeelte Istrië heb ik telefoon gekregen van jullie contactpersoon ter plaatse. Ze vroeg ons of alles naar wens was verlopen. Fantastisch! 

We denken erover om volgend jaar dezelfde reis te maken met enkele kleine aanpassingen, maar dan met goed weer ;-) Voor ons was de samenwerking met Keijman Reizen in ieder geval top en we hopen dat jullie voor volgend jaar weer opnieuw een prijsofferte willen maken.

 

Wouter

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.