Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Maleisië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Maleisië en Singapore.

Maleisië is ook zo’n veelzijdig land dat vrijwel iedereen hier zijn gading kan vinden. U begint deze ontdekkingstocht in de miljoenenhoofdstad Kuala Lumpur waar u zeker een bezoek moet brengen aan de beroemde Petronas Twin Towers. KL is een smeltkroes van culturen en dit vindt u ook terug in verschillende wijken gelijk Chinatown en Little India. Reis verder naar Malakka nog een multiculturele hotspot waar u ook nog Nederlandse invloeden kan terugvinden, loop hier de heritage trail en dompel u onder in de roerige geschiedenis van dit schiereiland.

Buiten deze betonnen jungles is Maleisië een ware speeltuin voor natuurliefhebbers. Zoek verkoeling in de Cameron Highlands en leer alles over het productieproces van thee. Nog mooiere natuurgebieden vindt u in het Taman Negara Park, het oudste oerwoud ter wereld met een wildlife aan olifanten, panters en neusapen. Ga de jungle van Sabah in op Borneo en ontmoet bedreigde diersoorten gelijk de orang-oetan en de dwergolifant. Geniet van parelwitte stranden op de Pulau Perhentian Islands of zwem langs watervallen in de helderblauwe waterpoelen van Langkawi. De keuze is aan jou.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.