Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Los Angeles

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Los Angeles.

De ‘City of Angels’ is het showbizzwalhalla van de wereld waar de Amerikaanse filmindustrie is ontstaan en waar het allemaal draait om glitter en glamour. Bezoek Hollywood Boulevard met de wereldberoemde Walk of Fame. Vergeet niet een foto te nemen van het alom bekende Hollywood Sign. Vergaap je aan de luxe designerwinkels op Rodeo Drive en ga sterren spotten in de wijk Beverly Hills.

Verder heeft deze metropool verschillende beroemde stranden te bieden zoals Venice Beach, Malibu en Santa Monica. Door de aanwezigheid van 140 nationaliteiten heeft iedere buurt zijn eigen karakter en kan je zo heerlijk eten in Koreatown, Little Ethiopia of Chinatown.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.