Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Las Vegas & de nationale parken

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Las Vegas.

‘Sin City’ de entertainmenthoofdstad van de VS, het paradijs voor gokliefhebbers en voor iedereen die van bling bling, uitgaan en shoppen houdt. Aan de Strip liggen de indrukwekkende, gigantische hotels zoals The Bellagio, Ceasar’s Palace en The Venetian met elk hun eigen casino, designerwinkels en amusementsshows. De stad komt tot leven na zonsondergang en dan kan je je ogen uitkijken aan de prachtige neonreclames, de heuse fonteinshow voor het Bellagiohotel, de vulkaanuitbarsting bij het Mirage Hotel en de spectaculaire licht- en geluidshow op Freemont Street.

Wil je even ontsnappen aan deze drukte dan vindt u zeker rust in de prachtige natuur rondom Vegas want nergens ter wereld liggen zoveel prachtige natuurparken zo dicht bij elkaar als in West-Amerika. Bezoek de indrukwekkende Hoover Dam en rijd verder naar één van de mooiste plekken op aarde: The Grand Canyon. Andere grote trekpleisters zijn Yellowstone National Park met zijn warme bronnen en geisers, Bryce Canyon NP met mysterieuze, roze-oranje rotsen, Death Valley NP met oogverblindende zoutvlaktes, Sequoia NP met zijn reusachtige bomen en zoveel meer …

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik