Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Japan

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Japan.

Japan, het land van de rijzende zon, maar ook van de lekkere sushi en sashimi, de wondermooie kersenbloesems, de forse sumoworstelaars, de supersnelle kogeltreinen, de eeuwenoude tempels, de high-tech elektronica, de authentieke geisha’s en de extravagante mangafreaks. Nergens anders ter wereld vindt u een evenwichtige harmonie tussen mystieke tradities en futuristische technologie.

Begin uw reis in de grootste stad ter wereld met ongeveer 38 miljoen inwoners. Tokyo, de lichtgevende, futuristische metropool een bezoek aan deze stad is al een reis op zich. Steek het drukke Shibuya kruispunt over, scoor de nieuwste gadgets in de wijk Akihabra, ga picknichen in Yoyogi Park, wandel door de vele Japanse tuinen, bewonder de Harajuku Girls, mediteer in de Boeddhistische tempel Sens­o-Ji, zing  de longen uit je lijf in één van de vele karaokebars en aanschouw de reuze tonijnen op de Tsukijivismarkt.

Kom tot rust in het Nikko Nationaal Park, een prachtig landschap met meren, watervallen, bossen en rivieren en daar tussenin vindt u serene heiligdommen en tempels. Reis verder naar het door bergen omgeven oude keizerlijke Kyoto met zijn oneindig veel oude paleizen, tempels en paviljoenen. Hier ervaar je de traditionele Japanse cultuur het best. Herdenk de slachtoffers van de door een atoombom gevelde stad Hiroshima. Slurp staand noodles in Osaka en snuif cultuur in de grootste entertainmentstad van Japan. Eindig je reis op één van de vele eilandjes met hun schitterende stranden en weerzinwekkende koraalriffen.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik