Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

China

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar China.

Er is geen land ter wereld met grotere contrasten dan China, je wordt heen en weer geslingerd tussen uitgestrekte plattelandsgebieden en de allergrootste metropolen ter wereld. Van serene tempelcomplexen naar hypermoderne gebouwen, van vol smog hangende industriesteden naar betoverende blauwe meren, van knalgroene rijstvelden naar schreeuwende neonreclames. Dit land is niet samen te vatten. Begin uw reis in Beijing en bezoek de Verboden Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en het Mausoleum van Mao. Ga hiken op de Chinese Muur en eet heerlijke Peking eend. Ga verder naar Shanghai, deze hypermoderne stad is het economische knooppunt van China en bezit de grootste haven ter wereld.

Nog niet genoeg van de overweldigende metropolen dan is Hong Kong zeker het bezoeken waard met een indrukwekkende skyline en waar luxe shoppingmalls worden afgewisseld door authentieke nightmarkets. Stort je in het bruisende nachtleven en relax op de stranden van Hong Kong Island. Genoeg van al deze drukte en nood aan rust en natuurschoon, geniet dan van de waanzinnige, blauwe meren in Jiuzhaigou, bewonder het feeërieke karstgebergte in Guilin, bezoek het pandareservaat in Chengdu, sta versteld door de eindeloze, felgroene rijstvelden in Yunnan, drink jakboterthee met monniken in Tibet en aanschouw de idyllische valleien, meren, grotten en mysterieuze rotspilaren in Zhangjiajie. China is duidelijk een land van duizend gezichten.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren