Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Australië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Australië.

Australië wordt ook wel het land van extremen genoemd. De grootste attractie van het land is ongetwijfeld haar oneindige schoonheid, want zowel boven als onder water is Australië betoverend mooi. Paradijselijk Fraser Island met haar mangrovebossen, tropische regenwouden en schitterende stranden, de outback in de legendarische pioniersstad Alice Springs, de wilde en ongerepte natuur in Tasmanië, de reusachtige rotsformatie van Ayers Rock en de koraalriffen van Great Barrier Reef zijn slechts een kleine opsomming van de wonderen van Australië.

Bekijk wereldstad Sydney, beleef Marvellous Melbourne en ontdek indrukwekkend Brisbane en het afgelegen Perth. De beste vergezichten ontdekt u tijdens een rit over Great Ocean Road, één van de mooiste kustroutes ter wereld. Voor het wildlife bezoekt u Kangaroo Island, waar u kangoeroes, zeeleeuwen en pelsrobben ziet, of reist u af naar Monkey Mia, waar u (anders dan de naam doet vermoeden) wilde dolfijnen kunt bewonderen. Go down under!

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik