Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Zuid-Korea

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Zuid-Korea.

Zuid-Korea, gelegen onder de afschrikwekkende gedemilitariseerde grens met Noord-Korea, maakt dit land tot een minder geliefde bestemming. Maar niets is minder waar, het is een fascinerend land met bijzondere bezienswaardigheden, een 5000 jaar oude geschiedenis, spectaculaire natuur en futuristische steden die barsten van innovatieve technologieën. De dynamische hoofdstad Seoul is een harmonieuze kruisbestuiving tussen traditioneel en ultramodern. Tussen metershoge wolkenkrabbers liggen oude tempels en gezellige marktjes verscholen. Bezoek het National Folk Museum, waar je een goede inkijk krijgt op een complexe levensstijl waar tradities, hiërarchie en discipline zeer belangrijk zijn.

Bewonder het immense Changdeokgung paleis met zijn geheime tuin, wondermooie pagodes en stille vijvers. Koel af langs de 6km lange Cheong-Gye-Cheon beek, met fel verlichte watervallen en schattige voetgangersbruggetjes. De natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Searaksan National Park, mis zeker niet de enorme groene bergpieken van de eilandenarchipel Dadohaesang en bekijk hoe lokale vrouwen traditiegetrouw schelpen en zeewier opduiken op het visserseiland Jeju-Do. Ontkom niet aan de levende octopussen op je bord in havenstad Busan, vergeet zeker niet de culturele hoofdstadstad Gyeongju te bezoeken en ga wintersporten in Pyeongchang het uithangbord van de Olympische Winterspelen van 2018.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren