Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Vancouver en Banff National Park

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Vancouver en Banff National Park.

Wat San Francisco is voor de Verenigde staten, dat is Vancouver voor Canada, even relaxed met een heerlijke laid-back vibe. De stad heeft voor ieder wat wils, je kan relaxen aan Kitsilano Beach, een prachtige trektocht maken in Grouse Mountain of genieten van een spectaculair uitzicht over de stad vanaf de Vancouver Lookout Tower. Maar de trekpleister van deze stad is zeker Stanley Park, 405 hectare aan groen en een bron van must-sees en must-do’s. Bewonder de 9 totempalen bij Brockton Point, bezoek het Vancouver Aquarium, neem een duik in Beaver lake met zijn prachtige stranden en fiets over de Lions Gate Bridge richting Capilano Suspension Bridge. Na al deze sportieve en avontuurlijke activiteiten is het tijd om bij te komen in de bruisende wijk Gastown.

Wie klaar is met torenhoge wolkenkrabbers en de drukte van de stad rijdt verder landinwaarts naar het oogverblindende Banff National Park. Dit is het beroemde gezicht van de Rocky Mountains. Deze adembenemende regio met zijn turkoois blauwe meren, oorverdovende watervallen, woeste bergen, warmwaterbronnen, groene bossen zijn de thuishaven voor verschillende wilde dieren.

 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik