Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Thailand

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Thailand.

Thailand, het land van de glimlach. Een rondreis door Thailand is een ervaring om nooit te vergeten. Begin dit avontuur in het broeierige Bangkok waar u zich een weg baant tussen de hypermoderne wolkenkrabbers, de gouden stoepa’s, de ontelbare tuktuks, de kleine marktkraampjes met schreeuwerige verkopers, de prachtig versierde tempels, de backpackers op Khao San Road en de foodstalls met geurige Pad Thai.

Reis verder naar het noorden en maak een tussenstop in Ayutthaya of Sukhothai en bezoek de historisch parken met haar mysterieuze tempelruïnes per fiets. Verderop vindt u het relaxte Chiang Mai, aan activiteiten hier geen gebrek, leer Thaise curry’s maken in een kookworkshop, bezoek de levendige nachtbazaar, ga naar een olifantenopvang, zipline in de prachtige jungle rondom Mae Hong Song, bezoek de langnekstammen en relax in het hippie dorpje Pai. Eindig uw rondreis aan één van de vele bountystranden in Krabi, Koh samui of Phuket. Ga duiken in Koh Tao, spot roze dolfijnen in Koh Phi Phi Don en ga uit de bol op de fullmoon party’s op Koh Phangan.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik