Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

San Francisco

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar San Francisco.

De meest relaxte, tolerante en gastvrije stad van de VS is zeker San Francisco en ademt een heel andere sfeer uit dan andere Amerikaanse steden. Het voelt Europees aan met zijn prachtige Victoriaanse huizen, de kronkelende heuvelachtige straatjes met authentieke trammetjes en prachtige, groene stadsparken. Een bruisende mix van verschillende culturen en het barst er van de bezienswaardigheden.

Fiets over de imposante Golden Gate Bridge, aanschouw de scheve huizen op het steile Lombard Street, neem de ferry naar Alcatraz en bezoek de beruchte gevangenis, struin door Chinatown, ontmoet zeeleeuwen op Pier 39 bij Fishersman’s Wharf en geniet van een spectaculair uitzicht vanaf Twin peaks. Kortom het is een stad van 1000 indrukken.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren