Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Rusland

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Rusland.

Wie aan Rusland denkt, denkt aan Moskou met het Kremlin aan het prachtige Rode Plein, het sprookjesachtige St-Petersburg en het uitgestrekte Siberië. Het grootste land ter wereld heeft meer te bieden dan deze 2 prachtige steden. Wat dacht u van Kaliningrad, deze enclave is de geboortestad van de bekende filosoof Kant en ademt pure historie.

Reis vanaf Moskou met de legendarische Trans-Siberië Express via de levendige studentenstad Yekaterinburg, het kruispunt tussen Europa en Azië naar het oogverblindende, mystieke Baikalmeer en verder naar de meest oostelijke vissersstad van Rusland “Vladivostok”.

De natuurliefhebbers en avonturiers onder ons komen ook zeker aan hun trekken, beklim de spectaculaire  bergpassen van het Kaukasusgebergte, bezoek de koudste stad op aarde Yakutsk waar de temperatuur kan dalen tot -50º Celsius en vergaap je aan de natuurpracht in het ruige Kamchatka met haar ondoordringbare bossen, rokende actieve vulkanen en uitgestrekte meren. Dit enorme land heeft voor iedereen wat wils.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren