Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Nieuw-Zeeland

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland is het land van prachtige baaien, meren en stranden, uitgestrekte wouden, eindeloze vlaktes, indrukwekkende gletsjers, maar ook de Maori cultuur en ultieme gastvrijheid. Verdeeld in twee totaal verschillende eilanden, is dit één van de meest diverse landen ter wereld. Metropool Auckland biedt vertier en hoge wolkenkrabbers, terwijl Queenstown prachtig gelegen is tussen de bergpieken, aan het wonderschone Wakatipumeer. In het Abel Tasman National Park vindt u goudgele stranden, dichtbegroeide bossen, watervallen en grotten en een azuurblauwe zee.

De kiwi vogel spot u op Mou Waho Island Nature Reserve, gelegen aan het immens grote Lake Wanaka. Spectaculaire geisers, modderpoelen en rokende vulkanen aanschouwt u bij Rotorua. Toe aan wat actie? Ga skydiven in Taupo, kayakken bij Bay of Islands, surfen in Raglan of op zoek naar dolfijnen en zeehonden bij Milford Sound. Ook leuk, probeer de traditionele dans van de Maori, de Haka, onder de knie te krijgen.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik