Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

India

India, you hate it or you love it. Je zal zowaar een cultuurshock beleven als je dit gigantische land bezoekt. Nergens maakt het straatbeeld zoveel indruk met bedelende kinderen, hectisch verkeer, chaotische steden en bizarre gewoonten. Maar buiten dit zal het ook een aaneenschakeling zijn van culturele hoogtepunten met adembenemende landschappen, hemelse gerechten, architectonische pareltjes, kleurrijke mensen en spirituele religies.

Aanschouw het wereldwonder van de Taj Mahal, ontdek sprookjeskastelen in Rajasthan, bezoek de legendarische tempels van Amritsar, Pushkar en Leh, maak een boottocht op de backwaters van Kerala, feest op het strand van Goa, kijk een Bollywoodfilm in Mumbai, laat je verblinden door de felblauwe huizen in Jodhpur, woon een olifantenfestival bij in Jaipur, maak een verbrandingsritueel mee aan de Ganges, proef duizenden soorten curry’s en maak onvergetelijke trektochten in het Himalaya gebergte. Als je India hebt overleefd, kun je elk land aan!

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren