Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Florida

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Florida.

Florida, ook wel “The Sunshine State” genoemd met een subtropisch klimaat waar de temperatuur bijna nooit onder de 20ºgraden daalt, is Amerika’s meest bezochte staat. Met hotspots als het trendy Miami met een Caraïbische vibe, het pretparkenparadijs Orlando, de hemelse Key West eilanden en het moerassige Everglades National Park.

Flaneer over de bekendste straat van Miami “Ocean Drive” en bewonder de pastelkleurige gebouwen in het Art Deco-district, geniet van de uitgestrekte zandstranden van Miami Beach of ga lekker salsa dansen in de Cubaanse wijk Little Havana.

Vervelen is geen optie in  de grootste speeltuin ter wereld Orlando. Met talloze pretparken als Walt Disney’s Magic Kingdom en de Hollywood Studios, Universal Studios met het gigantische Harry Potter World, Seaworld en zoveel meer. Bent u de drukte beu kom dan tot rust in het subtropische Everglades en spot kaaimannen of bezoek één van de 1700 waanzinnig mooie eilandjes van de Keys.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik heb dé reis voor jullie: leerzaam én avontuurlijk!''

Duco van Schaik

Reiscoach Schoolreizen
Duco van Schaik