Maak nieuwe herinneringen

Filter

Landen

Meer landen

Vervoer

Filter wissen

Brazilië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Brazilië.

Een reis door Brazilië kent vele hoogtepunten en de culturele en natuurlijke diversiteit is groot. Ga op zoek naar flora en fauna in het Amazonegebied, spot de wildlife in Pantanal, aanschouw de wonderschone Iguazu watervallen en feest mee tijdens het carnaval in Rio de Janeiro. Van een bruisend nachtleven, tropisch regenwoud, prachtige architectuur tot gastvrije mensen, Rio heeft alles.

Torenhoge wolkenkrabbers schieten de lucht in in het moderne centrum van São Paulo, terwijl de armoede heerst in de favela’s. Voor een kristalheldere zee bezoekt u de eilandenarchipel Fernando do Noronha, dat zich uitstekend leent voor de duiksport. Kortom, u kijkt uw ogen uit in dit veelzijdige land.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.