3, 4 of 5 dagenvanaf € 153,00 p.p.

Schoolreis Terschelling

Ga lekker uitwaaien en bezoek drie dagen lang met uw leerlingen het Waddeneiland Terschelling. U zult tijdens deze schoolreis op Terschelling genieten van de schitterende natuur en de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland. Onderneem een fietstocht langs bossen, hei- en duingebied en weilanden of ga op zeehondentocht en wadexcursie. Ook kunt u bijvoorbeeld gaan strandzeilen en zeevissen tijdens een schoolreis op Terschelling. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Wrakmuseum, de Kaasboerderij, Imkerij ’t Behouden Huis en de vuurtoren De Brandaris (met lutinekanonnen en mooie commandeurswoningen). Bij tegenvallend weer is het ook mogelijk om te gaan zwemmen in een subtropisch zwembad.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder ziet u de basisgegevens van een schoolreis naar Terschelling.  

Dag 1

U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 07.00 uur) vanaf uw opleiding met bestemming Terschelling. U reist via Friesland, waar u de overtocht maakt per ferry vanaf Harlingen naar Terschelling. Bij aankomst stapt u op de fiets en rijdt u rechtstreeks naar de accommodatie. Uw bagage wordt naar de jeugdherberg gebracht. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met het eiland.

Dag 2

Deze dag heeft u ter vrije besteding om de excursies en/of bezienswaardigheden van uw keuze te bezichtigen. U onderneemt op Terschelling alles per fiets.

Dag 3

U vertrekt vandaag weer in de loop van de middag (bijvoorbeeld om 15.00 uur) vanaf Terschelling per ferry naar Harlingen. Van hieruit wordt u weer teruggebracht naar uw vertrekadres en is de schoolreis naar Terschelling ten einde.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Terschelling


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Terschelling

Wadexcursie

Een tocht over het wad, beleef het wad op een unieke manier.

Schoolreis Terschelling

Brandaris

Breng een bezoek aan de oudste vuurtoren van Nederland.

Schoolreis Terschelling

Wrakkenmuseum

Ontdek in dit museum wat er allemaal rondom het eiland in de zee gevonden is!

Schoolreis Terschelling

Museum 't Behouden Huys

Dit museum richt zich op de Terschellinger geschiedenis, cultuur en zeevaart.

Schoolreis Terschelling

Onbekend Schoolreis Terschelling

Bunkers

Beleef hoe de ruim 200 Duitse soldaten in dit bunkercomplex woonden en werkten.

Schoolreis Terschelling

Klimbos

Op zoek naar een echte uitdaging? Klim door de boomtoppen!

Schoolreis Terschelling

Zwembad De Dôbe

Slecht weer? Ga lekker zwemmen. Het is zelfs mogelijk het zwembad af te huren voor bijvoorbeeld discozwemmen. 

Schoolreis Terschelling

Huifkartocht

Maak een huifkartocht door het oostelijk deel van het eiland, de Boschplaat, een uniek stukje natuur.

Schoolreis Terschelling

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.