1 dagvanaf € 78,00 p.p.

Dagtocht Historische driehoek

Vandaag brengt u een bezoek aan de drie steden in de Historische driehoek. Vanuit Hoorn maakt u per stoere Museum-Stoomtrein een historische rit naar Medemblik. De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur. Wielen zingen en de stoom sist. Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram reist u terug in de tijd en glijdt het prachtige West-Friese platteland aan u voorbij. Na een kort bezoekje aan de Nautische stad Medemblik vaart u per historische salonboot over het IJsselmeer door naar Enkhuizen. Hier brengt u een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. 
Dit programma is gebaseerd op de volgende vertrek en aankomsttijden:
Vertektijd: 08.00 uur
Aankomsttijd: 21.30 uur
Deze tijden zijn in goed overleg naar eigen wens aan te passen.
Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Inclusief:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• ticket Museum-stoomtrein van Hoorn naar Medemblik
• boottocht van Medemblik naar Enkhuizen 
• bezoek Zuiderzeemuseum 
• 3-gangen diner tijdens de terugreis
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Dagtocht Historische driehoek


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.