blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR

De leukste schoolreizen en studiereizen


Keijman Reizen is en blijft uw vertrouwde partner bij het organiseren van dagtochten en meerdaagse excursies op het gebied van schoolreizen. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, zoals u van ons gewend bent. Wij slagen er altijd in om dankzij onze persoonlijke werkwijze leuke, leerzame, vernieuwende maar vooral ook gezellige schoolreizen en studiereizen voor u samen te stellen tegen zeer concurrerende prijzen.

Contact
met Keijman Reizen

Bel +31 (0) 488 48 35 88

Mail info@keijman.nl

Schoolreis of studiereis: vele bestemmingen
Behalve de diverse stedenreizen naar onder andere Barcelona, Parijs, Praag, Rome, Berlijn en Londen gingen er ook al duizenden leerlingen een dagje met Keijman Reizen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Brussel. Natuurlijk zijn ook de attractieparken Disneyland® Parijs en Movie Park Germany altijd erg populair. Verder worden er ook schoolreizen naar onder andere Andalusië, Dublin, Kraków, Toscane en New York georganiseerd. Bovendien genieten elk jaar weer veel scholieren en studenten van een lekker dagje langlaufen en skiën in het Sauerland. In totaal gingen er afgelopen schooljaar 30.000 leerlingen, studenten en begeleiders met Keijman mee op reis.

Schoolreizen en studiereizen voor allerlei onderwijsgroepen
Voor zowel dagtochten als meerdaagse schoolreizen en studiereizen kunt u ook dit jaar bij Keijman Reizen terecht; geheel toegespitst op uw eisen en wensen en zoals altijd tegen gunstige tarieven. De bestemmingen zijn geschikt voor alle onderwijsgroepen in Nederland en België: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, jongerengroepen, studentenverenigingen en universiteiten kunnen bij ons terecht.


Jarenlange ervaring in besloten groepsreizen op maat
Keijman Reizen is een zelfstandige touroperator die werd opgericht in 1979 en al heel veel ervaring en kennis heeft opgedaan met het organiseren van besloten groepsreizen op maat! Dankzij deze ervaring en de uitgebreide internationale contacten kunnen wij uw schoolreis of studiereis op professionele wijze uitvoeren. 

Eén contactpersoon voor uw schoolreis of studiereis
U heeft steeds eenzelfde contactpersoon; vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt. Hij of zij bespreekt met u alle mogelijkheden, voorziet u van deskundige adviezen en zorgt er voor dat de reis tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunt u met een gerust hart met uw leerlingen op reis!

Onze slogan “Educatief genieten!” blijft onverminderd van toepassing en wij voorzien u graag van een geheel vrijblijvende offerte. 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!