Zuid Amerika

Mexico

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Mexico.

Mexico, land van zon, zee en strand, tortilla’s en tequila. Maar het is meer dan dat. Bewonder de Maya architectuur in Chichén Itzá, Tulum en Palenque, tel de 7 tinten blauwe wateren van Laguna Bacalar, relax in Playa del Carmen en dans tot in de late uurtjes in Cancún.

Aanschouw de imposante natuurwonderen in Barrancas del Cobre en Copper Canyon, beleef de historie in Oaxaca en San Miguel de Allende, neem je snorkel mee naar het Columbia Reef en ontdek hoe rijk en arm lijnrecht tegen over elkaar staan in Mexico-Stad. Mexico is kleurrijk en veelzijdig!

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Mexico?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Mexico

Overige gegevens

Hoogtepunten Mexico

San Miguel de Allende

Dit is een prachtige stad in het midden van Mexico, een ware trekpleister omwille van zijn mooie pastelkleurige koloniale gebouwen die de kolonisten daar gebouwd hebben met hun winst uit de omliggende zilvermijnen.

Mexico

Chichen Itza

Deze mysterieuze stad van de Inca's behoort tot één van de zeven nieuwe wereldwonderen, een waar bucketlist item dat je bezocht moet hebben.

Mexico

Onbekend Mexico

Guanajuato

Het spectaculaire Guanajuato is één van de mooiste steden van Mexico. Guanajuato is het culturele hart van Mexico. De in het bergstadje gevestigde universiteit van de kunsten levert onafgebroken nieuw talent, met alle straattheater en jaarlijkse festivals van dien.

Mexico

Old Maya Beach

Tulum heeft een lange kustlijn die bestaat uit verschillende stranden. Het is aan te raden te stoppen bij Maya Beach, een schitterende tropisch plek.

Mexico

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.