Zuid Amerika

Brazilië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Brazilië.

Een reis door Brazilië kent vele hoogtepunten en de culturele en natuurlijke diversiteit is groot. Ga op zoek naar flora en fauna in het Amazonegebied, spot de wildlife in Pantanal, aanschouw de wonderschone Iguazu watervallen en feest mee tijdens het carnaval in Rio de Janeiro. Van een bruisend nachtleven, tropisch regenwoud, prachtige architectuur tot gastvrije mensen, Rio heeft alles.

Torenhoge wolkenkrabbers schieten de lucht in in het moderne centrum van São Paulo, terwijl de armoede heerst in de favela’s. Voor een kristalheldere zee bezoek je de eilandenarchipel Fernando do Noronha, dat zich uitstekend leent voor de duiksport. Kortom, je kijkt je ogen uit in dit veelzijdige land.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Brazilië?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Brazilië

Overige gegevens

Hoogtepunten Brazilië

Iguazu Falls

Te midden van een immens regenwoud vind je dit wonderlijke natuurfenomeen, 270 kleine watervallen vormen samen een overdonderend natuurspektakel en maakt dit tot één van de grootste watervallen ter wereld.      

Brazilië

Pantanal

Na de grootste waterval ter wereld herbergt Brazilië ook het grootste draslandgebied ter wereld, een waar stuk paradijs voor natuurliefhebbers om wildlife te spotten. 

Brazilië

Onbekend Brazilië

Fernando de Noronha

Fernando de Noronha is een paradijselijke archipel met ongerepte stranden en uniek natuurschoon.

Brazilië

Paraty

Paraty is een van de meest sfeervolle plekken in Brazilië. Niet alleen heb je hier prachtige stranden, ook het koloniale centrum is opmerkelijk. De eeuwenoude architectuur is bewaard gebleven en je kunt hier lekker wandelen tussen de schitterende gebouwen.

Brazilië

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.