Oceanië

Australië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Australië.

Australië wordt ook wel het land van extremen genoemd. De grootste attractie van het land is ongetwijfeld haar oneindige schoonheid, want zowel boven als onder water is Australië betoverend mooi. Paradijselijk Fraser Island met haar mangrovebossen, tropische regenwouden en schitterende stranden, de outback in de legendarische pioniersstad Alice Springs, de wilde en ongerepte natuur in Tasmanië, de reusachtige rotsformatie van Ayers Rock en de koraalriffen van Great Barrier Reef zijn slechts een kleine opsomming van de wonderen van Australië.

Bekijk wereldstad Sydney, beleef Marvellous Melbourne en ontdek indrukwekkend Brisbane en het afgelegen Perth. De beste vergezichten ontdek je tijdens een rit over Great Ocean Road, één van de mooiste kustroutes ter wereld. Voor het wildlife bezoek je Kangaroo Island, waar je kangoeroes, zeeleeuwen en pelsrobben ziet, of reis af naar Monkey Mia, waar je (anders dan de naam doet vermoeden) wilde dolfijnen kunt bewonderen. Go down under!

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Australië?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Australië

Overige gegevens

Hoogtepunten Australië

12 Apostles

De Great Ocean Road biedt vele spectaculaire uitzichten maar de meest iconische rostformaties zijn toch wel de 12 Apostelen. Er zijn nu nog maar 7 reusachtige rotsen van de 12 over dit komt doordat ze duizenden jaren lang de wind en de branding hebben moeten weerstaan.

Australië

Opera House

Een bezoek aan de Australische stad Sydney gaat natuurlijk niet zonder een bezoek  te brengen aan het befaamde Sydney Opera House. Neem een ferry in de haven en houd je camera klaar voor dit fotogenieke gebouw.

Australië

Onbekend Australië

Uluru

Uluṟu of Ayers Rock is een reusachtige rotsformatie die ongeveer in het midden van Australië ligt, in een gebied dat wegens de rode kleur van de grond ook bekend staat als het Rode Centrum. Uluṟu is een van de bekendste toeristische attracties van het land.

Australië

Whitehaven Beach

Whitehaven Beach is een bezienswaardige plek op Whitsundayeiland, aan de oostzijde van Australië en is gelegen bij het Groot Barrièrerif. Het gebied op dit eiland staat bekend om zijn hagelwitte zandstranden, rust en tropische schoonheid.

Australië

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.