Europa

Rusland

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Rusland.

Wie aan Rusland denkt, denkt aan Moskou met het Kremlin aan het prachtige Rode Plein, het sprookjesachtige Sint-Petersburg en het uitgestrekte Siberië. Het grootste land ter wereld heeft meer te bieden dan deze 2 prachtige steden. Wat dacht je van Kaliningrad, deze enclave is de geboortestad van de bekende filosoof Kant en ademt pure historie.

Reis vanaf Moskou met de legendarische Trans-Siberië Express via de levendige studentenstad Yekaterinburg, het kruispunt tussen Europa en Azië, naar het oogverblindende, mystieke Baikalmeer en verder naar de meest oostelijke vissersstad van Rusland “Vladivostok”.

De natuurliefhebbers en avonturiers onder ons komen ook zeker aan hun trekken, beklim de spectaculaire bergpassen van het Kaukasusgebergte, bezoek de koudste stad op aarde Yakutsk waar de temperatuur kan dalen tot -50º Celsius en vergaap je aan de natuurpracht in het ruige Kamchatka met haar ondoordringbare bossen, rokende actieve vulkanen en uitgestrekte meren. Dit enorme land heeft voor iedereen wat wils.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Rusland?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Rusland

Overige gegevens

Hoogtepunten Rusland

Rode Plein

Dit reusachtige centrale plein in Moskou is de highlight van de stad omdat de belangrijkste bezienswaardigheden zich hierop bevinden. Denk aan het machtige Kremlin, de kleurrijke Basiliuskathedraal, het Nationall Historisch Museum en het trendy GUM-Warenhuis.

Rusland

Sint-Petersburg

Deze mooie culturele stad moet niet onderdoen aan Parijs, Berlijn of Amsterdam, het imponeert met zijn prachtige rechte lanen, sublieme architectuur uit de 18e- en 19e eeuw, zijn grachten en talloze paleizen.

Rusland

Onbekend Rusland

Jekaterinenburg

'De hoofdstad van de Oeral' is een levendige en culturele trekpleister geworden.

Rusland

Kamchatka

Rokende vulkanen, ondoordringbare bossen, stromende rivieren en uitgestrekte meren. Dat is Kamchatka.

Rusland

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.