Azië

Zuid-Korea

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Zuid-Korea.

Zuid-Korea, gelegen onder de afschrikwekkende gedemilitariseerde grens met Noord-Korea, maakt dit land tot een minder geliefde bestemming. Maar niets is minder waar, het is een fascinerend land met bijzondere bezienswaardigheden, een 5.000 jaar oude geschiedenis, spectaculaire natuur en futuristische steden die barsten van innovatieve technologieën. De dynamische hoofdstad Seoul is een harmonieuze kruisbestuiving tussen traditioneel en ultramodern. Tussen metershoge wolkenkrabbers liggen oude tempels en gezellige marktjes verscholen. Bezoek het National Folk Museum, waar je een goede inkijk krijgt op een complexe levensstijl waar tradities, hiërarchie en discipline zeer belangrijk zijn.

Bewonder het immense Changdeokgung Paleis met zijn geheime tuin, wondermooie pagodes en stille vijvers. Koel af langs de 6 kilometer lange Cheong-Gye-Cheon beek, met fel verlichte watervallen en schattige voetgangersbruggetjes. De natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Searaksan National Park, mis zeker niet de enorme groene bergpieken van de eilandenarchipel Dadohaesang en bekijk hoe lokale vrouwen traditiegetrouw schelpen en zeewier opduiken op het visserseiland Jeju-Do. Ontkom niet aan de levende octopussen op je bord in havenstad Busan, vergeet zeker niet de culturele hoofdstadstad Gyeongju te bezoeken en ga wintersporten in Pyeongchang, het uithangbord van de Olympische Winterspelen van 2018.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Zuid-Korea?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Zuid-Korea

Overige gegevens

Hoogtepunten Zuid-Korea

DMZ Korea

Een bezoek aan de DMZ Korea mag niet ontbreken wanneer je naar Korea op reis gaat. Dit is de plek waar je een glimp van het bizarre afgesloten Noord-Korea kan opvangen.

Zuid-Korea

Jeju Island

Dit eiland in het uiterste zuiden van Korea doet een beetje aan Hawaï denken: vulkanische bergen, palmbomen en metershoge watervallen.

Zuid-Korea

Onbekend Zuid-Korea

Vismarkt in Busan

De Jagalchi vismarkt in Busan is de grootste vismarkt van Zuid-Korea. Gezeten onder vrolijk gekleurde parasols langs eindeloze straten verkopen nog altijd voornamelijk vrouwen spartelverse vis. 

Zuid-Korea

Hahoe Village Andong

In Hahoe Folk village bij Andong is te zien hoe de yangban, de belangrijke families, leefden tussen eind 14e en begin 20e eeuw. Het lijkt een soort openlucht museum maar de meeste huizen zijn nog altijd bewoond en het dagelijkse leven gaat gewoon door.

Zuid-Korea

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.