Azië

Singapore

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Singapore.

Hate it or love it, Singapore is bijna niet te ontlopen. Al is het alleen al omdat er veel tussenlandingen zijn in dit minilandje. Singapore is een klein staatje in het zuiden van het schiereiland van Maleisië. Singapore is een bijzondere mix van Chinese, Maleisische, Indische en Westerse culturen die samensmelten in een kleine, energieke regio. Wat ooit een klein, charmant stukje land was is getransformeerd tot een futuristische regio. Vol met neonverlichting, torenhoge wolkenkrabbers, een 24/7 economie en hipsters op elke hoek van de straat.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Singapore?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Singapore

Overige gegevens

Hoogtepunten Singapore

Gardens by the Bay

Alles in deze stad is hypermodern en dat bewijst deze artificiële tuin ook weer. Op hun eigen artistieke manier weten ze meer groen in deze metropool te brengen.

Singapore

Marina Bay Waterfront Promenade

Marina Bay Waterfront Promenade is een 3,5 kilometer lange 'along-the-bay' promenade lamgs bekende attracties als Marina Centre, Collyer Quay en Bayfront.

Singapore

Onbekend Singapore

MacRitchie Park

Natuurreservaat in het hart van Singapore en bij uitstek de perfecte plek voor hardlopers, watersporters en natuurlijk natuurliefhebbers. Geniet van de rust en de natuur tijdens een wandeling over de Treetop Walks, een 250 meter lange hangbrug over de twee hoogste punten binnen MacRitchie. 

Singapore

Jurong Bird Park

Jurong Bird Park is her eerste wildlife park in Singapore en het grootste van zijn soort in Azië. 

Singapore

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.