Azië

Maleisië

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Maleisië en Singapore.

Maleisië is zo’n veelzijdig land dat vrijwel iedereen hier zijn gading kan vinden. Je begint deze ontdekkingstocht in de miljoenenhoofdstad Kuala Lumpur waar je zeker een bezoek moet brengen aan de beroemde Petronas Twin Towers. Kuala Lumpur is een smeltkroes van culturen en dit vind je ook terug in verschillende wijken gelijk Chinatown en Little India. Reis verder naar Malakka nog een multiculturele hotspot waar je ook nog Nederlandse invloeden kunt terugvinden, loop hier de heritage trail en dompel je onder in de roerige geschiedenis van dit schiereiland.

Buiten deze betonnen jungles is Maleisië een ware speeltuin voor natuurliefhebbers. Zoek verkoeling in de Cameron Highlands en leer alles over het productieproces van thee. Nog mooiere natuurgebieden vind je in het Taman Negara Park, het oudste oerwoud ter wereld met een wildlife aan olifanten, panters en neusapen. Ga de jungle van Sabah in op Borneo en ontmoet bedreigde diersoorten gelijk de orang-oetan en de dwergolifant. Geniet van parelwitte stranden op de Pulau Perhentian Islands of zwem langs watervallen in de helderblauwe waterpoelen van Langkawi. De keuze is aan jou.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Maleisië?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Maleisië

Overige gegevens

Hoogtepunten Maleisië

Batu Caves

Deze prachtige hindoeïstische tempels bereik je via een steile trap met meer dan 270 tredes en dan kom je terecht in een 400 meter lange kalkstenen grot waar zich prachtige kleurrijke tempels in bevinden.

Maleisië

Cameron Highlands

Als je de zinderende hitte wil ontvluchten ben je hier op de juiste plaats, in deze prachtige groene koelere hooglanden kan je genieten van heerlijke thee in een Britse koloniale sfeer.

Maleisië

Onbekend Maleisië

Penang

Ook wel bekend als de Parel van de Oriënt. Dit sfeervolle en diverse eiland is het Street Food Mekka van Azië en is geliefd om de bijzondere street art die overal in het oude centrum van Georgetown is te zien.

Maleisië

Low's Peak

Deze hoogste top van de berg Gunung Kinabalu, gelegen in Kinabalu Park, is vernoemd naar de voormalig Britse ambtenaar Hugh Low. Op een heldere dag zie je vanaf deze bergtop zelfs de Filipijnen!

Maleisië

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.