Azië

Japan

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Japan.

Japan, het land van de rijzende zon, maar ook van de lekkere sushi en sashimi, de wondermooie kersenbloesems, de forse sumoworstelaars, de supersnelle kogeltreinen, de eeuwenoude tempels, de high-tech elektronica, de authentieke geisha’s en de extravagante mangafreaks. Nergens anders ter wereld vind je een evenwichtige harmonie tussen mystieke tradities en futuristische technologie.

Begin je reis in de grootste stad ter wereld met ongeveer 38 miljoen inwoners. Tokyo, de lichtgevende, futuristische metropool een bezoek aan deze stad is al een reis op zich. Steek het drukke Shibuya kruispunt over, scoor de nieuwste gadgets in de wijk Akihabra, ga picknichen in Yoyogi Park, wandel door de vele Japanse tuinen, bewonder de Harajuku Girls, mediteer in de Boeddhistische tempel Sens­o-Ji, zing de longen uit je lijf in één van de vele karaokebars en aanschouw de reuze tonijnen op de Tsukijivismarkt.

Kom tot rust in het Nikko Nationaal Park, een prachtig landschap met meren, watervallen, bossen en rivieren en daar tussenin vind je serene heiligdommen en tempels. Reis verder naar het door bergen omgeven oude keizerlijke Kyoto met zijn oneindig veel oude paleizen, tempels en paviljoenen. Hier ervaar je de traditionele Japanse cultuur het best. Herdenk de slachtoffers van de door een atoombom gevelde stad Hiroshima. Slurp staand noodles in Osaka en snuif cultuur in de grootste entertainmentstad van Japan. Eindig je reis op één van de vele eilandjes met hun schitterende stranden en weerzinwekkende koraalriffen.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Japan?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Japan

Overige gegevens

Hoogtepunten Japan

Mount Fuji

Deze bijna 4000 meter hoge berg is het icoon van Japan. In 2013 werd hij uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Japan

Shibuya

Dit is het drukste kruispunt ter wereld en bij groen licht steken er wel 2500 mensen dit befaamde kruispunt over.

Japan

Onbekend Japan

Hiroshima

De Japanse stad van de vrede. In 1945 verwoeste een atoombom hier in één klap het dagelijkse leven. Tegenwoordig is het een moderne metropool waar je een levendige inkijk krijgt in de moderne geschiedenis.

Japan

Kyoto

Wie wat wil zien van het oude en traditionele Japan, moet deze stad zeker bezoeken.

Japan

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.