Azië

India

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar India.

India, you hate it or you love it. Je zal zowaar een cultuurshock beleven als je dit gigantische land bezoekt. Nergens maakt het straatbeeld zoveel indruk met bedelende kinderen, hectisch verkeer, chaotische steden en bizarre gewoonten. Maar buiten dit zal het ook een aaneenschakeling zijn van culturele hoogtepunten met adembenemende landschappen, hemelse gerechten, architectonische pareltjes, kleurrijke mensen en spirituele religies.

Aanschouw het wereldwonder van de Taj Mahal, ontdek sprookjeskastelen in Rajasthan, bezoek de legendarische tempels van Amritsar, Pushkar en Leh, maak een boottocht op de backwaters van Kerala, feest op het strand van Goa, kijk een Bollywoodfilm in Mumbai, laat je verblinden door de felblauwe huizen in Jodhpur, woon een olifantenfestival bij in Jaipur, maak een verbrandingsritueel mee aan de Ganges, proef duizenden soorten curry’s en maak onvergetelijke trektochten in het Himalaya gebergte. Als je India hebt overleefd, kun je elk land aan!

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis India?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - India

Overige gegevens

Hoogtepunten India

Taj Mahal

Dit is dé trekpleister van India want het is niet voor niets één van de 7 wereldwonderen. Dit imposante magnifieke gebouw volledig uit witte marmer opgetrokken maakt je sprakeloos.

India

Varanasi

Deze stad is het pelgrimsoord bij uitstek voor de hindoes en de belichaming van wat India precies is; spiritueel, chaotisch, kleurrijk en magisch.

India

Onbekend India

Palolem Beach

Volgens velen één van de mooiste stranden van Goa, niet vanwege de hagelwitte stranden, maar vanwege de enorme charme. De koeien en honden op het strand, herinneren je eraan dat je in India bent.

India

Jain Temples

Deze verzameling van enkele honderden Jain tempels op Mt. Shatrunrunjaya biedt een uitzonderlijke gelegenheid om de Jain religie te ontdekken. Vroeg opstaan om vervolgens de drieduizend treden naar boven te klimmen. Wie wil laat zich naar boven dragen. 

India

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.