Azië

China

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar China.

Er is geen land ter wereld met grotere contrasten dan China, je wordt heen en weer geslingerd tussen uitgestrekte plattelandsgebieden en de allergrootste metropolen ter wereld. Van serene tempelcomplexen naar hypermoderne gebouwen, van vol smog hangende industriesteden naar betoverende blauwe meren, van knalgroene rijstvelden naar schreeuwende neonreclames. Dit land is niet samen te vatten. Begin je reis in Beijing en bezoek de Verboden Stad, het Plein van de Hemelse Vrede en het Mausoleum van Mao. Ga hiken op de Chinese Muur en eet heerlijke Peking eend. Ga verder naar Shanghai, deze hypermoderne stad is het economische knooppunt van China en bezit de grootste haven ter wereld.

Nog niet genoeg van de overweldigende metropolen dan is Hong Kong zeker het bezoeken waard met een indrukwekkende skyline en waar luxe shoppingmalls worden afgewisseld door authentieke nightmarkets. Stort je in het bruisende nachtleven en relax op de stranden van Hong Kong Island. Genoeg van al deze drukte en nood aan rust en natuurschoon, geniet dan van de waanzinnige, blauwe meren in Jiuzhaigou, bewonder het feeërieke karstgebergte in Guilin, bezoek het pandareservaat in Chengdu, sta versteld door de eindeloze, felgroene rijstvelden in Yunnan, drink jakboterthee met monniken in Tibet en aanschouw de idyllische valleien, meren, grotten en mysterieuze rotspilaren in Zhangjiajie. China is duidelijk een land van duizend gezichten.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis China?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - China

Overige gegevens

Hoogtepunten China

The Forbidden City

Vijf eeuwen lang was dit reusachtige paleizencomplex verboden terrein voor iedere normale burger, nu kun je er heerlijk rondstruinen tussen de vele prachtige historische gebouwen, hofjes, tuinen en galerijen.

China

Hong Kong

Hong Kong is het levendige bewijs dat traditioneel China en het moderne Azië perfect samen kunnen gaan. In deze drukke stad vind je een prachtige mix tussen ultramoderne wolkenkrabbers, hippe winkels, schreeuwerige neonreclames en serene tempels, authentieke eetstalletjes en verrassende natuurgebieden.

China

Onbekend China

Panda Reserve

Lief om te zien, maar dit Giant Panda Breeding Research Base is hard nodig. De reuzenpanda is één van de meest bedreigde diersoorten ter wereld. In dit fokcentrum in Chengdu is er een manier gevonden om met succes jonge panda's te fokken. 

China

Li River

Deze rivier doorkruist het mooiste en meest gefotografeerde landschap van China. Aan weerszijden verrijzen piekerige karstbergen en puntige rotsformaties. Vanaf het water is er prachtig zicht op de schilderachtige omgeving. 

China

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.