Afrika

Marokko

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Marokko.

Een land dat de zintuigen laat prikkelen door zijn geuren, kleuren en geluiden, het land van duizend-en-één-nacht. Dompel je onder in een compleet andere wereld waar je je vergaapt aan prachtig natuurschoon: het Atlasgebergte met traditionele bergdorpen en kasbah’s, immense zandduinen en diepe kloven in de Sahara, verborgen palmoases in de Ziz-vallei.

Raak gefascineerd door de 4 prachtige koningssteden die dit land te bieden heeft. Fes met de grootste autovrije zone ter wereld, traditionele leerlooierijen en prachtige soeks. Meknes met haar bijzondere architectuur, spectaculaire moskeeën achter imposante stadsmuren en Romeinse overblijfselen in de nabijgelegen stad Volubilis. De rode stad Marrakech met het bekende Djemaa el Fna plein dat bruist van de slangenbezweerders, traditionele waterdragers en mysterieuze verhalenvertellers, schuif aan in één van de vele eettentjes en geniet van Marokkaanse specialiteiten. Rabat, een rustig kuststadje met mooie witte huizen en bezienswaardigheden gelijk de Andalusische tuinen en het Mausoleum van Mohammed V.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Marokko?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens school

Gegevens reis - Marokko

Overige gegevens

Hoogtepunten Marokko

Koningssteden

De meest bekende steden van Marokko zijn ongetwijfeld de vier koningssteden Fes (culturele en spirituele hoofdstad van Marokko), Marrakech (de stad waar bergbewoners en nomaden elkaar ontmoeten), Meknes (bekend om de vele monumenten en paleizen) en Rabat (hoofdstad van Marokko). 

Marokko

Sahara

De Sahara is de grootste zandwoestijn op aarde. Maak een tocht per jeep of kameel.

Marokko

Onbekend Marokko

Aït-Ben-Haddou

Aït-Ben-Haddou is een dorp in de Hoge Atlas. Het heeft de mooiste Kasbah van het land, niet alleen vanwege grootte, maar vooral omdat hij mooi bewaard is gebleven.

Marokko

Ziz-vallei

De vallei van de Ziz is de grootste palmoase van Marokko. Er liggen ook veel dorpjes die helemaal van leem gemaakt zijn en tegen de bergen zijn geplakt.

Marokko

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.