Verre Bestemmingen

Iedereen komt wel eens in aanraking met mensen die een andere taal spreken, die een andere culturele achtergrond hebben of die totaal anders denken. Wij als Nederland zijn van oudsher een voortvarend en innoverend land in het ontdekken van nieuwe werelden en de daarbij behorende kansen. Het zit ons in de genen als het gaat om internationaal denken. Het is naar de toekomst toe dan ook van belang dat onze studenten goed klaargestoomd worden om te kunnen functioneren in deze globaliserende wereld. De denkwijze van onze toekomstige ‘wereldburgers’ focust zich op interculturele vaardigheden, internationaal competent zijn en de verrijking van het eigen individu. Het is dan ook een zeer waardevolle aanvulling op de studie om een studiereis te maken, ervaring op te doen die in de toekomst gebruikt kan worden om ambitieus de internationale arbeidsmarkt te betreden. Samen met u creëren wij een zo interessant mogelijk programma waar uw studenten in hun verdere ontwikkeling veel aan zullen hebben en lering uit kunnen trekken. De investering van deze internationale reis zal in de toekomst zeker zijn vruchten afwerpen en zal zo de horizon van elke student verbreden.

 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.