4 dagenvanaf € 285,00 p.p.

Schoolreis Milaan

Milaan is de modehoofdstad van Italië, maar heeft voor uw schoolreis Milaan meer te bieden dan alleen winkels. De stad heeft diverse interessante musea, fraaie staaltjes architectuur en natuurlijk de fraaie gotische Dom. Duomo Santa Maria Nascente behoort tot de grootste kathedralen ter wereld en is met recht een meesterwerk te noemen waarin ieder detail fraai is afgewerkt. Maar ook Castello Sforzesco, één van de beroemdste monumenten van de stad, Galleria Vittorio Emanuele II, de prachtige passage tussen de Dom en Piazza della Scala, en Teatro alla Scala, hét theatergebouw van de stad, mogen niet ontbreken tijdens uw schoolreis naar Milaan.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse schoolreis naar Milaan.

Dag 1

U vertrekt vandaag per vliegtuig op uw schoolreis naar Milaan. Bij aankomst staat er een touringcar klaar die u naar uw accommodatie brengt. Nadat u met zijn allen heeft ingecheckt, bent u de rest van de dag vrij om kennis te maken met de Italiaanse modestad.

Dag 2 en 3

De komende dagen kunt u vullen met verschillende excursies en bezienswaardigheden. Ga zelf op onderzoek uit of vraag om advies aan Keijman Reizen.

Dag 4

Vandaag vliegt u van uw schoolreis in Milaan terug naar Nederland. U wordt weer opgehaald door een lokale touringcar. Tot aan uw terugvlucht heeft u de dag nog ter vrije besteding.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van tenten en backpackershostels tot zeer luxe jeugdherbergen en hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende locatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Schoolreis Milaan


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Schoolreis Milaan

Dom van Milaan

Fraai meesterwerk.

Schoolreis Milaan

Teatro alla Scala

Beroemd theatergebouw.

Schoolreis Milaan

Castello Sforzesco

Kasteel met een prachtige fontein. 

Schoolreis Milaan

Gouden Vierhoek

Window shopping bij de mooiste en duurste winkels. 

Schoolreis Milaan

Onbekend Schoolreis Milaan

Torre Branca

Uitzichtpunt op 110 meter hoogte!

Schoolreis Milaan

Navigli

De meest sfeervolle en gezelligste wijk van Milaan.

Schoolreis Milaan

Klassieke Fiat 500 Tour

Verken Milaan op z'n Italiaans.

Schoolreis Milaan

Porta Nuova District

Het meest futuristische gebied van Milaan waar mooie en moderne architectuur afgewisseld wordt met Street-Art in de iets verderop gelegen wijk Isola Bella.

Schoolreis Milaan

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.